Videón, ahogy egy kutya zavarja meg a szentmisét Gyomaendrődön

2024. augusztus 28. 08:42

A váratlan vendég nem zökkentette ki a lelkipásztort.

2024. augusztus 28. 08:42

Nyitókép: A kutya a lelkipásztor lábára is felugrott. Fotó: Tik-Tok/képernyőfotó.

X. Piusz pápa emlékére tartottak szentmisét Gyomaendrődön, ám mise közben egy szokatlan vendég érkezett a szószékhez, méghozzá egy kutya. 

„És térítsd vissza magadhoz azokat, akik elhagytak téged” 

– hangzott el a misén, a következő pillanatban pedig egy farkát csóváló kutya sétált a szószékhez. A lelkipásztor egy halvány mosollyal konstatálta a kutya jelenlétét, majd tovább folytatódott a mise. 

A videó itt nézhető meg:

@klimokrisz Egy "hívatlan vendég" is érkezik a szentmisére... Szent X. Piusz pápa emléknapja - A tisztítótűzben szenvedő lelkekért - Gyomaendrőd, 2024. augusztus 21., szerda An "uninvited guest" will also be attending the Mass... Feast of St. Pius X - For the Souls Suffering in Purgatory - Gyomaendrőd, Wednesday, August 21, 2024 #dog #dogs #funny #funnyvideos #pet #dogsoftiktok #doglover #pets #petsoftiktok #catholic #catholictok #holymass #mass #church #szentmise #katolikus #love #petlover #fyp #gyomaendrőd #gyomaendrod #viccesvideo ♬ eredeti hang – klimokrisz - klimokrisz

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. augusztus 28. 12:04
Z. Beszabadúlt a kutyája a misére... Szereti hallgatni a gazdi meséit... 🙂
kishal
2024. augusztus 28. 11:08
Hittanra jártam egy vidéki templomba gyerekkoromban és egy esetben elkéstem. Mikor odaértem a zárt sekrestyeajtó elé, a plébános épp azt mondta a gyerekeknek: Mindig legyetek készen, az Úr bármikor bekopogtathat az ajtón. Ekkor jöttem én a megszeppent kopogtatásommal és óvatos ajtónyitásommal...
files32
2024. augusztus 28. 10:56
Balogot kereste, lett volna hozzá pár szava.
templar62
2024. augusztus 28. 10:20
Bear with us . ( a medve velünk van )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!