„Verd meg, Luca!” – videón, hogy szorít Vályi István a magyar ökölvívónak

2024. augusztus 03. 11:52

„Nagyon” – tette hozzá.

2024. augusztus 03. 11:52
HÁMORI Anna Luca

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szombat délután az egész világ figyelmét felkeltő sporteseményre kerül sor, az interszexuális Imane Helif és a magyar Hámori Luca ökölvívók közt. Az eseményre sokan, sok helyről reagáltak már, azonban most Vályi István, autós újságíró TikTok oldalára feltöltött egy videót, melyben kemény üzenetet fogalmazott meg. 

Verd meg Luca! Nagyon.”

– olvasható a videóban feltartott plakátokon.

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. augusztus 03. 21:58
Ezt a fiúlányt nem gyűlöljük. Nincs vele semmi bajunk, pár napja azt sem tudtuk ki az. Csak annyit kérünk a szervező NOB-tól, hogy ha ilyen tesztoszteron értékekkel bármely nőt eltiltanák doppingolás miatt, hiszen ez jogosulatlan előny, akkor ez a szabály MINDENKIRE vonatkozzon.
kafabatka
2024. augusztus 03. 18:02
Túlélte Luca a bunyót,és az is jól látható volt,hogy a Helif milyen könnyedén dobta padlóra Lucát. Óriási erőfölényben volt,ezért minden elismerés megilleti Lucát helytállásáért!
tailor
2024. augusztus 03. 16:09
mi kell hogy é s z n é l legyen egy döntéshozó .... majd ha otthon nála bekopog .... vasárnap délelőtt ....
chief Bromden
2024. augusztus 03. 15:29
Ha felveszi a kesztyűt, legalizálja ezt az őrületet. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!