„Véleményemet fenntartom: azzal segítenél a hazának, ha visszavonulnál” – tovább folytatódik a belharc a DK-ban

2024. augusztus 05. 14:59

Döntött Gyurcsány Ferenc elleni beadványról az etikai bizottság.

2024. augusztus 05. 14:59

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

A DK-n belüli belharcok a június EP-választást követően robbantak ki. A júniusi választás után a pártvezetést és konkrétan Gyurcsány Ferencet is többször keményen bírálta Leel-Őssy Gábor, a DK gyulai szervezetének egyik alapítója. A politikus beadvánnyal élt az etikai bizottságnál Gyurcsány Ferenccel szemben, aki szerinte több pontot megszegte az alapszabályt. Erre válaszul Gyurcsány Ferenc kezdeményezte kizárását az etikai bizottságnál, amely miután meghallgatta, javaslatot is tett erre a gyulai szervezetnél. 

Hétfőn a DK azt közölte, hogy az Etikai Bizottság elutasította a politikus Gyurcsány Ferenc elleni beadványát. A Demokratikus Koalíció Etikai Bizottsága megvizsgálta Leel-Őssy Gábor beadványát, amelyben etikai eljárást kezdeményezett a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc ellen.

Az Etikai Bizottság azonban a beadvány tartalmát nem tekinti etikai ügynek, mert az abban megfogalmazottak nem etikai, hanem politikai jellegűek. Ezért a testület hatáskör hiányában a beadvánnyal nem tud foglalkozni

 – olvasható a közleményben. Leel-Őssy Gábor ellen jelenleg is etikai eljárás zajlik. Az Etikai Bizottság kezdeményezte, hogy a vele szembeni döntés jogerőssé válásáig Leel-Őssy Gábor párttagságát függesszék fel.

(MTI/Mandiner)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2024. augusztus 05. 21:03
Ki a fasz ez az ex terminator? Valaki nyitva hagyta a bolondokháza kapuját?
bondavary
2024. augusztus 05. 19:36
Most indul az akció, amikor Gyurcsányt a pártjával együtt lecserélik Magyar Péterre. Egy bábra.
llnnhegyi
2024. augusztus 05. 18:06
Ferin már semmi nem segít. Apró Piroska néni is megutálta! Dobrev Klára Brüsszelbe menekült. Magyar Péter karjaiba!!
formaegy-2
2024. augusztus 05. 18:02 Szerkesztve
M.o.-ra szégyen, hogy ez a Gyurcsány nevezetű állat a feleségével együtt M.o.-on létezik, és még tényező is lehet! De! Ez a párt a Gyurcsány pátja. Ő találta ki, ő alapította stb. Akik most a feneküket verik, miért léptek be ebbe a fertőbe? Senki nem kényszerítette őket! Ha nem léptek volna be a többi rühes koszos féreggel, Gyurcsány már nem lenne! Ezeknek a most nyüszítőknek köszönhető, hogy ez az elmebeteg hazaáruló kutya az oldalbordájával együtt még létezhet! Miért nem lépnek ki? Na, miért? Tessék itt a lehetőség . Lépjenek ki, alapítsanak maguknak egy pártot. Ennyi. Ui.: Akik most nyüszítenek vajon nem M.P. ukázára teszik? Dobják ki Gyurcsányt, és létrejöhet az összefosás....)))))))))))) Csaló Szélhámos Karácsonyt megtarthatják - még. )))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!