Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Elnézést, Virág elvtárs, de ez az ítélet! – etikai eljárás indul a Gyurcsányt lemondásra szólító pártalapítóval szemben

2024. június 30. 15:51

Leel-Őssy Gábor a választás után többször is annak adott hangot, hogy Gyurcsánynak eljött a távozás ideje.

2024. június 30. 15:51

Nyitókép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Leel-Őssy Gábor, a DK egyik alapító tagja a lesújtó választási vereség után többször is kemény kritikával illette Gyurcsány Ferencet, a párt elnökét. Több ízben is hangot adott annak a véleményének, miszerint Gyurcsánynak eljött a távozás ideje:„Waterloo után Napóleonnak nem maradt választása, sorsa a szövetségesek (az angolok) kezében volt. Végállomás: Szent Ilona szigete”. Szerinte „persze, lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat”. Úgy tűnik, hogy az éles beszólásokat nem vették jó néven a párt vezetésében, hiszen Leel-Őssy legújabb Facebook-bejegyzése szerint etikai vizsgálatot kezdeményezett ellene Gyurcsány, valamint a pártból való kizárást javasolja az eljáró bizottságnak. 

„Tisztelt Elnök úr! Kedves Feri! Osztom véleményedet, miszerint: »Az alkotmányos demokráciának az a lényege, hogy különböző nézetek vannak, versengenek egymással. Mi ebben hiszünk.« Egyetértünk. 

Kár, hogy ezt az ideát, saját pártunkra nézve már nem tekinted alapvetésnek” 

– hangsúlyozta a DK alapító bejegyzésében. „Vitára hívtalak, mert a pártdemokráciának (is) az (lenne) a lényege, hogy különböző nézetek vannak, versengenek egymással. Én ebben hiszek. Vitára hívtalak. Válaszod közvetve érkezett. Sajnálom, hogy új, harcias hozzáállásod a párton belül csak (bér) hóhérolásig, de a vitáig már nem terjed ki. Ezzel együtt, én nem futamodom meg” – folytatta Leel-Őssy. 

Véleményemet fenntartom: azzal segítenél a hazának, ha visszavonulnál 

– hangoztatta újfent álláspontját.

A teljes bejegyzést itt olvashatják el:

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. július 01. 09:02
InDÚLJ az útra te hős ...
sexykitty-101
2024. június 30. 20:43
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­k­­­e­­l­­d­ ­a­­ ­­s­­z­e­x­­i­­­ ­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
evass816
2024. június 30. 20:42
Igazi DEMOKRATA párt! Bár ez idáig sem volt kétséges...
balbako_
2024. június 30. 19:56
Az Andrássy u.60 foglalt de valami jó kis dohos pince csak akad az Apró rezidencián, ahol az ilyen eltévelyedett elvtársat agyon szoktak verni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!