Vádat emeltek egy férfival szemben, aki félholtra vert egy fiatal lányt Szeged belvárosában

2024. augusztus 26. 10:28

A sértetthez a szemtanúk hívtak mentőt, életét csak a gyors orvosi segítségnyújtás mentette meg.

2024. augusztus 26. 10:28

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Pixabay

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki tavaly augusztusban, Szeged belvárosában megtámadott és félholtra vert egy fiatal lányt, pusztán azért, mert az nem állt vele szóba - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t.

Saághy Flóra közölte, a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

A vádlott tavaly augusztus 5-én, a hajnali órákban Szeged belvárosában figyelt fel a hazafelé sétáló sértettre, aki mobiltelefonján beszélt. A vádirat szerint a férfi odalépett hozzá, és megszólította, majd miután a sértett nem válaszolt, kitartóan követni kezdte. 

Mivel a fiatal lány a későbbiekben sem reagált a közeledésére, hátulról, váratlanul, olyan nagy erővel tarkón ütötte, hogy a sértett eszméletét vesztette, majd ezután kegyetlen módon tovább bántalmazta.

Tettével a vádlott csak a szemtanúk közbelépésére hagyott fel, ekkor a helyszínről futva elmenekült.

A sértetthez a szemtanúk hívtak mentőt, életét csak a gyors orvosi segítségnyújtás mentette meg.

A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni - tudatta az ügyész.

(MTI)

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galsó Atya
2024. augusztus 26. 13:22
Ez egy éve volt. Már rég lógnia kéne az összes aktatológatóval együtt.
llnnhegyi
2024. augusztus 26. 13:00
A TISZA párt tagja őrjöngött?
gelimertasoz
2024. augusztus 26. 12:28
a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett --------------- 1.Nem követ, hanem ranakered. 2. He? He? A kegyes a ghé indogermán stumától ered, ahogy kíván, kedv, kény, hiány van, hiány, kedv, kívánás, hogy leverje a veséjét! A tett kegyes volt. Na jó kegylosza, hogy él, nem volt leverve a veséje.
gelimertasoz
2024. augusztus 26. 12:24
Vádat emeltek egy férfival szemben, aki félholtra vert egy fiatal lányt ----------- 1. Bé nem rakem az új-ónemmagyar halandzsát! 2. a vád egy libernyák hang, károgály volna,de a system aljan, idegen a magyarnak. 3. Nem férfi, nem bírem, inkább úr vagy baru. 4. Nem szemben, hanem annak anta. 5.Nem holta, hanem mortály. 6. Ez rakta, rakta, attól, hogy nők már nem vannak, ontológiaiak és raktaiak, stak göndörök, ezekre az ősi, magyar germán, skandináv szokásrakta az regy, mondja: az úton erővel durrantani és meredejteni. Éljen a heros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!