Újra életjelet adott magáról Schilling Árpád: azonnal lerasszistázta a magyarokat

2024. augusztus 22. 13:48

„A romák diszkriminációja közmegegyezésen alapul. Mondhatni népszokás” – fogalmazott a rendező.

2024. augusztus 22. 13:48
Schilling Árpád

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Schilling Árpád a Facebook-oldalán már jó ideje nem osztott meg semmilyen tartalmat. Most azonban nagyot ment a rendező, mivel szerinte rasszisták a magyarok. Legalábbis kevésbé burkoltan ezt állította Schilling egy csütörtökön közzétett bejegyzésben. A rendező egész pontosan így fogalmazott a Facebook-oldalán: „a nagydarab úr a boltban dühödten, a szőkített hajú hölgy a strandon kedvesen, a segítőkész ügyintéző a szervízben viccesen cigányozik.”

„Nem is látni roma embereket sem a boltban, sem a strandon, sem a szervízben. Sem dolgozót, sem vendéget, sehol senkit, aki nem fehér. Palackot markolászva, zsömledarabot rágcsálva, ott ül a szakadt padon a nyomorult, az a másik, az a fekete. Mert oda való, mert ezt akarja, mert ez a kisebbség már csak ilyen” – írta a rendező. „Nem a magyar rasszista, a cigány lusta, tolvaj és erőszakos. Ez van, és ahogy érzékelem, nem is lesz ebben változás.

A romák diszkriminációja közmegegyezésen alapul. Mondhatni népszokás”

– vonta le végül a következtetést Schilling Árpád.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. augusztus 25. 17:47 Szerkesztve
Ilyen elmebetegek csinálták a tanácsköztársaságot, meg az ÁVH-t tessék jól megnézni őt és még akadtak követői is Konc Zsuzsa, Bródy János a baloldal a buzik és pedofilok melegágya!
Welszibard
2024. augusztus 23. 15:02
Schilling úr (és Sárosdi Lilla színésznő - Edina Pottyondi mentorai) szerint nem csúnya dolog az, amikor az egyik etnikum rasszistázik a másikkal szemben? Mert szerintem nagyon csúnya dolog amikor pl. egy echte zsidó tesz sértő megjegyzéseket egy cigányra. Puzsér Rőbertről, az Ön liberális szellemi- és fajtestvéréről beszélek, akivel hetekig tele volt az online sajtó. Ne mondja, hogy nem tudott róla, hogy Puzsér le-tőzeghordó-putriscigányozta Ábrahám Róbert cigány származású újságírót, aki - mint kiderült - nem b*zi, hanem ciszheteró, gyermeke, családja van, akiket faji megjegyzésekkel provokált, az újságírót pedig nagy nyilvánosság előtt leb*zizta, mígnem a sértett Ábrahám úrtól - úri párbaj helyett - kapott egy sallert. Puzsér azt az újságírót provokálta folyamatosan aki Lukács Adorjánnal együtt egy leleplező dokumentumfilmet készített nemrég "Skandinávia elrabolt gyermekei" címmel, melyben a svéd és a norvég gyermekvédelmi rendszert bekebelező LMBTQ maffia üzelmeit leplezi le.
asus66
2024. augusztus 23. 12:11
Mit szólnál, rh@dék , ha jópár cigány veled akarná magát eltartatni. ? Hee??
Chekke-Faint
2024. augusztus 23. 10:30
Ez is egy szarkupac.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!