Tragédiával végződött egy lakástűz Budapesten

2024. augusztus 19. 21:41

A tűzben négy ember füstmérgezést szenvedett.

2024. augusztus 19. 21:41

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Kigyulladt egy társasház földszinti lakása Budapest 18. kerületében hétfő délután, a tűzben egy ember meghalt, négyen füstmérgezést szenvedtek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. 

Mukics Dániel közleményében azt írta, az Igaz utcai épület egyik ötven négyzetméteres földszinti lakásának tizenkét négyzetméteres hálószobája égett teljes terjedelmében.

Az ingatlanban hárman éltek, ketten ki tudtak menekülni, a harmadik lakót, egy középkorú férfit, a tűzoltók eszméletlen állapotban vitték ki az égő szobából, de életét már nem lehetett megmenteni.

A tűzben négy ember füstmérgezést szenvedett, a tűzoltók öt perc alatt eloltották a lángokat, megakadályozva, hogy a társasház többi lakására is átterjedjen a tűz – tette hozzá Mukics Dániel. A tűzeset körülményeinek kiderítésére tűzvizsgálat indult.
(MTI)

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!