Tóth Gabi könnyek között árulta el, ezért tesz feljelentést a rendőrségen (VIDEÓ)

2024. augusztus 07. 13:01

Ne higgyétek, hogy büntetlenül megúszhatjátok!

2024. augusztus 07. 13:01

Nyitókép: Tóth Gabi kiborult. Fotó: Mandiner/Földházi Árpád.

Könnyes szemmel jelentkezett be a Tik-Tok csatornáján Tóth Gabi. A kiborulását egy komment hozta el, amelyben gyomorforgató sorokat írt egy hozzászóló. Nyekergő selejtnek és véglény korcsnak nevezte, majd közölte, ha Gabi meghalna, lepisilné fejfáját. Az énekes könnyek között, elcsukló hangot közölte, most lett elege:

Ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Találkozni fogunk a bíróságon és kíváncsi vagyok, akkor is ekkor pofád lesz e?” 

– mondta feldúltan, majd közölte, mindenképpen rendőrségi feljelentést tesz a kommentelő ellen. 

A videó itt nézhető meg:

 

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2024. augusztus 08. 09:48 Szerkesztve
"Ha gyűlöl majd benneteket a világ, gondoljatok arra, hogy engem előbb gyűlölt, mint titeket. Ha a világból valók volnátok, mint övéit szeretne benneteket a világ. De mert nem vagytok a világból valók, hanem kiválasztottalak benneteket a világból, gyűlöl benneteket a világ. " János evangéliuma - Jn 15,19 Gabi! Sokan vagyunk melletted, ezekkel a beteglelkű, gyűlölködőkkel ne foglalkozz, bízd ezt a rendőrségre .
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 07. 19:31 Szerkesztve
"eligold ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. augusztus 07. 16:04 • Szerkesztve 'sem arra figyeljenek az agyhalott szavazói, hogy orbáni asszisztenciával Kína hogyan kolonizálja Magyarországot.' 'Konkrétan mi nem igaz abból, amit írtam?' A külföldi működőtőke-befektetések szerkezete (FDI) Magyarországon. Németország 17 % Ausztria 9 % Európa összes 56.6 % Egyesült Államok 7% Izrael 3% Kína 9% Dél-Korea 14% Afrika, Ausztrália, Új-Zéland összesen 1%..." Volt, két évvel ezelőtt. A 10 évvel ezelőtti arányokhoz képest az USA és Németország részesedése felére csökkent, a kínai részesedés viszont 9-szeresére nőtt. És ebben még nincsenek benne a nagy kínai akku- és elektromosautó-beruházások! Térjünk vissza erre a kérdésre mondjuk 8 év múlva!
formaegy-2
2024. augusztus 07. 18:40
Én is erősnek tartom az olvasottakat, de Gabi! Nem ártana elgondolkodni, hogy vajon miért téged fikáznak, miért téged nem tudnak elfogadni egyre többen? - nem benned van a hiba? Nem te tettél, teszel érte, hogy ez így van? Hosszú listát lehetne írni azon előadókból akik színvonalas, csodás előadók, napi szinten művelik szakmájukat, mégis tisztelet, megbecsülés stb. övezi őket, nem az a fajta negatív hozzáállás, mint feléd. Ha bármilyen bajuk van, nem viszik ki a nyilvánosság elé, mert rájuk tartozik, nem nyiváloknak, nem panaszkodnak, nem játsszák el a hattyú halálát minden héten, mint te. Nem ártana elgondolkodnod, hogy vajon kiben is van a hiba!
tizennyolcfok
2024. augusztus 07. 18:40
szegény tótova, bömbizik, mert bántikálta egy cúnya kommentelő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!