Tévedtem azzal kapcsolatban, hogy a Péterfy házaspár hipokrita – sokkal rosszabb

2024. augusztus 04. 15:02

Miféle emberek azok, akik feltételnek szabják egy ösztöndíjnál, hogy a fiatalok nem fogadhatnak el NER-pénzt, miközben ők abban ülnek?

2024. augusztus 04. 15:02
null
Jászberényi Sándor
Jászberényi Sándor
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Kedves olvasók, szeretném mindenkinek, de legfőképpen a Péterfy házaspárnak az elnézését kérni, mert az állítottam, hogy korrupt és kettősmércéjű hipokriták, akik feltételnek szabják a fiatalok felé, hogy ne részesüljenek a NER által adott irodalmi támogatásokban, miközben magukkal és a baráti körükkel sokkal elnézőbbek. Szíves elnézésüket kérem, hogy álszentséggel vádoltam meg őket. A mentségem, hogy akkor még nem kapargattam meg a kis üzletüket (Bejrútban ülök, háború készül).

Tévedtem azzal kapcsolatban, hogy hipokriták. Sokkal rosszabb a helyzet. Az umbriai forradalmárok ugyanis maguk a NER. A Felhő Café kft. tulajdonosi adatlapja szerint a Kft-nek három tulajdonosa van: Péterfy-Novák Gergely, Péterfy-Novák Éva, és Varga Edit. Varga Edit annak a Kóka Jánosnak a felesége, aki azok közé a volt SZDSZ-es politikusokhoz tartozik, akik szuperszonikus sebességgel kezdtek el közeledni a NER-hez a rendszer megszilárdulása után. Már 2015-ben Kóka Szijjártótól kapott diplomata-útlevelet, többször is tagja volt az Orbán vezette kormánydelegációknak. A barátság csodás és sajtónyilvános Szíjártó Péter és Kóka János között.

Kóka a saját közösségi médiájában is reklámozta a Felhő könyveket, igaz arról mélyen hallgatott, hogy családilag is érdekelt a cégben, mint ahogyan Péterfy-ék valahogyan elfelejtették megemlíteni, hogy miközben fegyveres felkelésre szítanak a NER ellen, illetve azzal verdesik magukat a földhöz, hogy intellektuális számüzetésben élnek, hogy megőrizzék szellemi integritásukat, cégecskéjükbe a kezdetektől bevásárolta magát a NER.

Mit lehet erre mondani?  Semmit. Beszélnek a tények helyettünk. Elmondják például, hogy minden országnak olyan forradalmárai vannak, amilyet érdemelnek, illetve, hogy nem kellene óbégatni arról, hogy büdös van, ha közben mi is beszartunk. Legfőképpen azonban bemutatják, miféle emberek azok, akik feltételnek szabják egy ösztöndíjnál, hogy a huszonéves fiatalok nem fogadhatnak el NER pénzt, miközben ők abban ülnek.”
 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anna bolena
2024. augusztus 22. 15:14
Hogy lehet az, h Demszky, Péterfyk és tsaik mind kényelemben, anyagi gondok nélkül élhetnek elegáns külföldi otthonaikban?
wombatmenhely
2024. augusztus 05. 16:08
Én kíváncsiságból elolvastam PG A kitömött barbár c. könyvét. Messze megüti a kiadhatóság mértékét, de komoly hibái vannak, elsősorban a stílusa. A szerző igen tanult ember, ám politikai megnyilatkozásait figyelmen kívül hagyva elképesztően beképzelt, sőt önimádó alak. A gyönyörű tájban sziklára épült, reneszánsz palotákból álló festői kisvárosban az emigráció "Medici-kenyerét"* majszoló házaspáron legfeljebb az O1G-zők nem látnak át. *Belesütött mandulaszemeket tartalmazó édes sütemény. Velencei változata a "Dózse-kenyér".
Tegnap
2024. augusztus 05. 10:04
Tipikusan undorító, az állam pénzén élősködő, hazaáruló véleményvezérek ezek a péterfiek. Öntelt senkiházik. Taposnivaló paraziták.
EX_Terminator
2024. augusztus 05. 01:13 Szerkesztve
Szarházi mocsadékok, és kibaszott önpusztító idióták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!