Teljesen leesett az álla a népszerű angol professzornak Magyarországtól

2024. augusztus 05. 08:05

Éles kontrasztot mutatott be Matt Goodwin az Egyesült Királysággal.

2024. augusztus 05. 08:05
null

Nyitókép: Matt Goodwin Youtube-oldala

A népszerű angol politikai elemző, Matt Goodwin Magyarországra látogatott, tapasztalatait pedig közösségi oldalán osztotta meg.

Csak 4 napot töltöttem Magyarországon, egy konzervatív országban, amelyet a nyugati elit kritizált. Nem láttam bűncselekményt. Nincsenek hajléktalanok. Nincs zavargás. Nincs nyugtalanság. Nincs drog. Nincs tömeges bevándorlás. Nincsenek elromlott határok. Nincs önutálat. Nincs káosz. És most visszatértem az Egyesült Királyságba.

– írta Matt Goodwin.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xantua
2024. augusztus 05. 16:56
Azt is mondhatta volna, hogy "nincs működő egészségügy, nincs betegellátás, nincs oktatás - csak gyerekmegőrzés, nincs gender - férfi-nő dolgozik megállás nélkül, gyereknevelésre nincs idő; nincs gyerekvédelem, csak a buzik befóliázása; nincs bevándorlás, csak kivándorlás; nincs boldogság, csak az elit részére."
Akitlosz
2024. augusztus 05. 15:48
Életszínvonal sincsen, ezért nincsen drog sem. A magyaroknak arra sem telik, ezért nem is érdemes ide importálni. Annyi esze miden "menekültnek" van, hogy az övénél jóval gazdagabb országba meneküljön. Az afrikai sem hülye. Magyarország egyszerűen túl szegény ország ahhoz, hogy bevándorló célország legyen. Németországban csak segély is több a semmiért, mint Magyarországon egy teljes havi fizetés egy hónapnyi munkáért. Az első világ problémái nem jelennek meg a második világban. Ennyi a magyarázat.
Akitlosz
2024. augusztus 05. 15:41
Milyenek azok az "elromlott határok"?
rizseslecso07
2024. augusztus 05. 15:15
Én ott laktam a nyóckerben. Pontosan úgy van minden, ahogy a csóka látta. Teljesen igaza van. Sőt, az Árkád környékén is az én szemem káprázott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!