Születőben a nemzet közlekedési vállalata!

2024. augusztus 05. 13:44

Egységes menetrend, egységes tarifák, egy „ablakból” elérhető szolgáltatások – ezen dolgozunk az ÉKM-ben és MÁV-csoportban.

2024. augusztus 05. 13:44
Lázár János
Lázár János
Facebook

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

„Születőben a nemzet közlekedési vállalata! 
A vasúttársaság és a Volánbusz integrációjának egyik célja, hogy az utasok számára egyszerűbbé tegyük az állam által biztosított közlekedési szolgálatások igénybe vételét mindenkinek, éljen bár nagyvárosban vagy vidéki kistelepülésen. 

Ezt szolgálja a MÁV-VOLÁN-csoport újraszervezése. Ezt a vármegye- és országbérletek bevezetése, és az azokra épülő új tarifák rendszere. És ezt szolgálja a legújabb lépésünk, a helyjegyek rendszerének egységesítése. 

Mától – fokozatosan – a buszjáratokon is bevezetésre kerülnek az egységes helyjegyek. Ezek ára – utazási távolságától függetlenül – 300 forint (online vásárolva pedig 285 forint) lesz. Éppúgy, mint a megfelelő vonatokon már tavaly nyár óta.

Az integrációnak köszönhetően egy másik lépést is tettünk az egységesítés irányában. 

Szintén a mai nappal indul a MÁV-appban a Volán-járatokra érvényes új, választható helyfoglalási rendszer. Így az utasok a legnépszerűbb időpontokban és járatokon is biztosak lehetnek abban, hogy lesz ülőhelyük. 

Egységes menetrend, egységes tarifák, egy »ablakból« elérhető szolgáltatások – ezen dolgozunk az ÉKM-ben és MÁV-csoportban.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2024. augusztus 06. 15:58
Magas narancs tartalommal.
grenki-2
2024. augusztus 06. 15:41 Szerkesztve
Ezek elég nagy változtatások! Meg látjuk jól járnak e vele utasok...
alexandrosz-2
2024. augusztus 06. 15:24
A MÁV-ot alaposan elqrtátok 14 év alatt. Kisebb pofával talán nem lenne ilyen feltűnő a csődöd lézerjani. Így csak égeted magad és a zsideszt is.
zsolt196969
2024. augusztus 06. 07:11
A zorbán Viktor. Miniszterelnök úr a Fantára több narancsot. Meg a Fidesz be. Több észt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!