Somos András műsorvezető ősszel visszatérhet az ATV képernyőjére

2024. augusztus 21. 20:48

Februárban a televízió egyik műsorában Kaleta Gáborról mondta azt, hogy nem pedofil.

2024. augusztus 21. 20:48

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, botrányos kijelentése miatt Somos András február óta nem vezetett műsort az ATV-ben. A Szigorlat című műsorban Márki-Zay Péter volt a vendég, ahol a beszélgetés egy pontján a műsorvezető Kaleta Gábor kapcsán azt találta mondani, hogy nem is volt pedofil. Ez után hamar fegyelmi eljárás indult a műsorvezetővel szemben, majd fel is függesztette televíziós tevékenységét. A Media1 értesülése szerint azonban az ATV Zrt. vezetése előrehaladott tárgyalásokat folytat Somos Andrással arról, hogy 

akár már néhány hét múlva visszatérjen a televíziós társasághoz és műsort vezessen.

Több forrásuk is megerősítette, hogy Somost a televízió néhány héttel ezelőtt felkérte a Fórum című betelefonálós, interaktív műsor vezetésére. A Media1-nek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója megerősítette az egyeztetésekről szóló híreket.

Somos Andrással kapcsolatban elkészültek a korábban is említett belsős kutatások, amelyek megállapították, hogy továbbra is nagyon népszerű a nézőink körében. Somos Andrással zajlanak az egyeztetések, várhatóan szeptember első felében tudunk érdemi bejelentést tenni” 

írta válaszlevelében a vezérigazgató. 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2024. augusztus 22. 18:43
Azért nagy szarban lehetnek az ATV-nél hogy ha egy ilyen levitézlett faszt kénytelenek visszaengedni a képernyőre.
starmind
2024. augusztus 22. 14:08
A kicsavarodott agyú Somos Andrásnak olyan fülecskéi vannak, hogy azt gondoltam, ha ezekbe belekap a szél, akkor messzire hajítja. Nos hát nem visszaette a fene: "ezeket" nem lehet lerázni, olyanok, mint a szovjet lázmérő...
Ernest01
2024. augusztus 22. 11:13
És Pálffyt miért nem hívják, lehetne közös műsoruk.
Patika
2024. augusztus 22. 09:23
Pihentetett zsidrákról azt képzelik, hogy felejtünk. (sajnos még mindig pontosan tudjuk, ki ő és mit tett)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!