Slimfit

2024. augusztus 01. 11:54

A lázadás meg az, ha valaki a tűző napon ülve, másfél órán át illedelmesen végighallgatja a svábhegyi villájából a magyar életből kiiratkozott pártelnök úr iszonyat körülményesen előadott magánszámát.

2024. augusztus 01. 11:54
NÉMETH Zsolt; TŐKÉS László; ORBÁN Viktor
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: MTI/Veres Nándor

„Üzent a Tomi a Facebookon: az ő Daddyje sokkal okosabb, bibí, mint Peti, merthogy Daddy tusványosi beszédét megérteni sokkal nehezebb, mint „kislányokkal orális együttlétet imitálni egy szórakozóhelyen”, ahogy szerinte Peti csinálta. 

Kapcsolódó vélemény

Pók Katalin

Vasárnap.hu

Idézőjel

Orbán Viktor tusványosi 2024-es beszédében világosan felvázolta a nyugati állapotot és a magyar nagystratégiát.

Ami amúgy nem igaz, de hát Tomit – aki egyébként a kormánypárt szóvivője – nem igazmondó juhásznak vették fel, továbbá éppen a fiatalokat akarja megszólítani ezzel a hamisítatlan, válltöméses, konfekcióöltönyös minisztériumi gengszterrappel.

Ez van, a szólásszabadságnak is van mellékterméke. Ilyen volt anno Anettka. Vagy most a Tomi.

Persze abba az önellentmondásokkal teli rendszerbe, ahol nőt sosem látott, cölibátusban élő kappanok akarják több ezer éves, félsivatagi körülmények között keletkezett iratokból levezetni, hogy a XXI. században milyen legyen mások szexuális élete, ahol gyakran rejtőzködő melegek játsszák a konzervatív homofóbot, vagy ahol posztszovjet lopógép üzeni meg a nagyszínpadról, hogy a fiatalok hogyan lázadjanak egy pártállam mellett, nos, abba Tomi is vígan belefér.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nurszultan
2024. augusztus 02. 22:41
faszfej, múltkor mondtam már, hogy, inkább minden nap zabálj meg egy tepsi flódnit. kanmajma, nézz már tükörbeB+ hát milyen pajeszod van?! B+
2024. augusztus 02. 12:58 Szerkesztve
A Kossuth téri nagy gyűlés 40 fok melegben, a placcon , az mi volt ? Rost Andrea az áriája közben időnként orvosért kiáltott, mint a többi fellépő. A tömeg fele kiabált "melegünk van" , ezek a hülyék meg tapsoltak , mert úgy értették , elegünk van !
Spiritmonger
2024. augusztus 02. 10:23
Kétszer is elovastam a cikket. Mire gondolt a költő? Nekem ebből az írásból nem derült ki, hogy Batka mit akart mondani/kérdezni. Valaki világosítson fel, hogy hogyan kell értelmezni ezt a pamfletet?
wasserwoman
2024. augusztus 02. 07:56 Szerkesztve
Fabatkát sem érsz, szerintem már alig lehet ember,aki népszavát olvas,ugyhogy köszönd meg a mandinernek,hogy egy ilyen semmilyen firkálmányt még lehoz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!