Otthonának nevezte Budapestet a világhírű DJ, pedig nem lehetett teljesen elégedett

2024. augusztus 13. 06:58

A műsormegszakítás sem vette el kedvét a világhírű zenésznek a fővárossal kapcsolatban.

2024. augusztus 13. 06:58
Sziget Festival 2024

Nyitókép: Joseph Okpako/WireImage 

Ahogy lapunk korábban megírta, kényszerszünetet kellett tartani szombat este a Sziget fesztiválon a főműsor alatt a Nagyszínpadon. Egy technikai probléma miatt ugyanis le kellett állítani Martin Garrix műsorát. Bár az ilyen és ehhez hasonló malőrökhöz vélhetően nincs hozzászokva a világhírű előadó, a közönség és főváros a jelek szerint mégis kifejezetten elnyerhette a tetszését.

Köszönöm Sziget Fesztivál Official jó érzés volt itthon lenni

– fogalmazott bejegyzésében a zenész.

Martin Garrix bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. augusztus 13. 10:45
Ez nem reklám! Állítólag a Kingstone pendrive a legjobb és csak 1000 ft-al drágább a többinél.Ne sajnáld ezt az 1000 ft-ot Martin a minőségtől és nem lesz több probléma a " koncerteden".
bunko-jobbos
2024. augusztus 13. 07:40
Nyalinger duma, minden sztár ilyeneket mond: ti vagytok a legjobb közönség, ilyen szép városban még nem voltam, gyönyörű hely ez a Bukarest :-) stb. Nem kell vele foglalkozni.
kir2vik
2024. augusztus 13. 07:25
DJ a Nagyszínpadon... Be kellene már végleg zárni ezt a pénztermelő szarságot. Igazi keresztény konzervatív kormány a saját polgárai nyugalmát többre tartja, mint a világ kispénzű, ezért idetóduló bulikázós fiataljainak szórakozását. Pláne, hogy van egy vigalmi negyed is az ország szégyenére. Már nem is magyar kézben van, mert eladták. Tehát a haszon is megy külföldre. Várom a sors egyenlítőjét a Gerendás, Müller páros felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!