Önmagát pókembernek képzelő félmeztelen alak őrjöngött Budapesten (VIDEÓ)

2024. augusztus 25. 16:58

A zavart férfi a homlokzatfelújításhoz használt állványzaton mutatott be néhány akrobatamutatványt – szerencsére senki nem sérült meg.

2024. augusztus 25. 16:58
null

Nyitókép: LUIS ROBAYO / AFP

Vasárnap délután legalább ötven embernek, köztük rendőröknek, tűzoltóknak és mentősöknek is komoly feladatot adott egy őrjöngő férfi a IX. kerületben. 

A Mester és Dandár utcák sarkán található épület homlokzatfelújítás alatt áll, és az ott lévő állványzatot használta ki egy zavart elméjű, félmeztelen férfi. Megbontotta az állványzat borítását, majd elkezdett felmászni rá. Nem sokkal fél három előtt a Magyar Hang szerkesztőségében dolgozó egyik újságíró arra lett figyelmes, hogy valaki ordítozva elhalad az ablak előtt az állványzaton, így felhívta a rendőrséget, ahol arról tájékoztatták, hogy már tudnak az esetről, és úton vannak a helyszínre.

A férfi végül egy negyedik emeleti teraszon húzódott meg, ahol tovább ordítozott, és több dolgot is összetört. 

Nem világos, hogy a lakók otthon tartózkodtak-e, de a férfi nem jutott be a lakásba.

A helyszínre nagy erőkkel kiérkező rendőrök és tűzoltók felmásztak az állványzaton, és sikerült ártalmatlanítaniuk a férfit. Ezt követően a tűzoltók rendőri kísérettel a lépcsőházon keresztül hozták le. 

Az esetről egy videó került fel a Világhálóra:

***
 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. augusztus 25. 23:12
Amióta bezárt az OPNI 2008-ban ez van, tele a város kezeletlen elmebetegekkel.
Hangillat
2024. augusztus 25. 20:35
Az irodalmárok, költők először, majd, comics, könyv, film, ideológus, azután klinikai kutatók, pénzemberek, politikusok, törvényhozás, bűnüldözés. Lásd: ősztől Németo-ban bárki nemet válthat műtét nélkül.
Tuners
2024. augusztus 25. 20:33
Nahát nahát…. Falióra Tábornok urat megint egy jó ideig nem látjuk… Istennek legyen hála. 😅
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. augusztus 25. 19:59
itt csak a rendőrök ordítoznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!