Nem tetszett neki a konditerem nyitvatartási ideje, hát rátámadt a polgármesterre

2024. augusztus 06. 09:58

Gyúrni akart, kicsit elszabadult a tesztoszteron.

2024. augusztus 06. 09:58
null

Nyitókép: Oswaldo Rivas / AFP. Illusztráció.

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emeltek vádat azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki a vita hevében leköpte és megfenyegette a falu polgármesterét. Az ügyészség szerint Kaposvár környéki községben élő férfi amúgy is büntetett előéletű volt, 2024 májusában azért kereste fel a polgármestert, mert sérelmezte a falu iskolájában működő konditerem nyitva tartását.

A polgármester irodájában ekkor éppen fogadóóra volt, ahová a vádlott engedély nélkül berontott annak ellenére, hogy a polgármester ekkor egy másik falubélit hallgatott meg éppen. A férfi az irodában agresszívan számon kérte a sértettet a nyitvatartási idő miatt, mire a polgármester felszólította, hogy az irodából menjen ki, várja ki a sorát, illetve közölte vele azt is, hogy a helyiséget csak a meghatározott nyitvatartási időben lehet használni.

A vádlott a felszólítás ellenére nem ment ki az irodából, ezért a polgármester jobbnak látta a meghallgatáson lévő asszonyt kikísérni, de ahogy elhaladta a vádlott mellett, a férfi két alkalommal leköpte, illetve fenyegetni kezdte a sértettet, amit csak azután hagyott abba, hogy már a jelen lévő asszony is rendreutasította.

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2024. augusztus 23. 10:00
ezt a sok retkes hulladék gecit mind le kellene darálni és bebaszni a disznóknak, teljesen felesleges biomassza
petya-806
2024. augusztus 14. 18:40
Ásó, kapa, kasza, gereblye és egyéb mezőgazdasági eszközök, mint az eredeti falusi "badibilding" kellékei ősidők óta. Ez nem jutott az eszedbe more?
Osztap_Bender
2024. augusztus 06. 14:49
No ragyás, ehhez mit szólsz? Még mindig nincs cigánybűnözés ugye? Van helyette fideszes maffia, ami letagadja a csillagokat az égről, a cigányokkal együtt lopja a nép vagyonát. Ti pedig ültök a tek védelme alatt álló fészkekben, sérthetetlenül? Hogy egy cigány csak úgy betörjön a falu birójához a csendőrök idejében? No aznap szart volna utoljára kedvenc fajtátok. Ha Kádár idejében a tanácselnökre tört volna rá, a rendőrök kitapossák a belét.
rockercicc
2024. augusztus 06. 11:44
Ezért SEM lenne szabad alapból cigányokat beengedni bárhova is! Állat alatti szintű gyökér népség, nem való civilizációba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!