Nem hiszi el: szembe hajtott csúcsforgalomnál az M0-s mellett, ez lett belőle

2024. augusztus 12. 06:15

Mutatjuk az elképesztő esetet.

2024. augusztus 12. 06:15

Nyitókép: Instagram

A Magyar Közút Instagram-oldala arról ír, hogy nemrégiben 

az M0-11-es főút budakalászi turbó körforgalmánál 

rögzítettek egy – mondjuk így – érdekes jeleneteket forgalomfigyelő kameráik.

„A sztori még jól indult, a jelzőlámpa zöldre vált, szépen elindulnak az autósok, de egy szürke jármű sofőrje valamiért úgy gondolta, hogy balra kis ívben gyorsabban eljuthat a bevásárlóközpontok felé.

 A belső sávban meglepetten megállt, miután szembe találta magát a többi autóssal. 

Nem lett baleset, viszont a sofőr a felvételek alapján leblokkolt, de szerencsére az egyik autós társ a segítségére sietett és irányba tette” – írják.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. augusztus 12. 16:35 Szerkesztve
A slusszpoén lemaradt, illetve csak a helyszínt ismerők számára látható: a béna fószert szépen addig irányítgatták a segítőkész emberek, amíg tényleg eljuthatott a bevásárlóközpontba. Csak nem a budakalásziba, hanem a dunakeszibe, merthogy szegény a Megyeri híd felhajtósávjára került végül. A következű lehajtási lehetőség az Újpest-Dunakeszi lehajtó, úgy 4 km-re… Vagy a Duna.
nemecsek-3
2024. augusztus 12. 16:08 Szerkesztve
A turbókörforgalom nem könnyű eset, M.o.-n meg agyrém mert megtervezéséhez gondolkodni kellene tudni és nem hobbiiparművésznek adni tervezésre. Normálisan meg kellene tudni építeni, utána szigorúan rendszeresen karbantartani.Ennek ugyan más utaknál is így kellene lenni de ez a magyar útfenntartóknak nem megy, meghaladja az agyi kapacitásukat. Tételes bizonyítékaim vannak, oldalszám sorolhatnám és olyanok ami nem pénz kérdés
rizotto
2024. augusztus 12. 11:00
Rövidesen megjelenik a közútkezelő felvétele a Budapesti Autósok feldolgozásában. Kiegészítve az idióta zenéjükkel és reklámjaikkal, trolletető, kattintásvadász formában rabolva az olvasó idejét.
ihavrilla
2024. augusztus 12. 06:56
Anno ( több, mint 50 éve) a vizsgánál egy kérdés volt, hogy : nincs tiltó tábla , de mégis tilos balra kanyarodni. A válasz a körforgalom volt, ahol csak jobbra mehetsz. A szóbanforgó helyre nem emlékszem, de minden körforgalomnál egy táblán nyilak mutatják a haladási irányt. Az oktatással van baj???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!