Miniszterelnök Úr! Nyomatékosan megkérjük a józan magyar többség nevében, hogy hagyja békén a magyarokat a fidesz-olimpia ábrándjainak kergetésével!

2024. augusztus 25. 17:40

Foglalkozzon azzal, ami a dolga, és ne pesztrálja Magyarországot luxus-lázálmokkal!

2024. augusztus 25. 17:40
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

Nyitókép: MTI Fotó/Kovács Attila

„Miniszterelnök Úr!

Ne provokálja az olimpiai luxus-lázálmával a magyarokat! Úgy viselkedik, mint az a családfő, aki a tápláló zöldséget-gyümölcsöt nyögve-nyelve bírja csak kifizetni a gyerekeinek, nyakig úszik az adósságban, de folyamatosan azzal traktálja a családját, hogy meg kell venni a mercit, mert megérdemli…

Láthatóan még mindig nem heverte ki, hogy huszas és harmincas éveiben járó magyar hazafiak pár hét alatt negyed millió aláírót sorakoztattak fel a korrupt fidesz-olimpia ellen, a magyar jövő védelmében. Miniszterelnök úrnál úgy látszik, nagyon beakadt a budapesti olimpia lemeze; most épp úton-útfélen a 2036-os «budapesti olimpiáról» ábrándozik ahelyett, hogy a magyar kórházak, iskolák, munkahelyek felvirágoztatásán dolgozna. 

Nyomatékosan megkérjük a józan magyar többség nevében, hogy hagyja békén a magyarokat a fidesz-olimpia ábrándjainak kergetésével! 

Amíg több mint ötezer tanár hiányzik a gyermekeink mellől az iskolákban, ne akarjon budapesti olimpiát! Amíg az utasok kénytelenek tolni a vonatpótló buszt, ne akarjon budapesti olimpiát! Amíg az ápolásra szoruló szeretteink és barátainknak a Fidesz által penészes hőkamrává züllesztett kórházak jutnak, ne akarjon budapesti olimpiát! 
A mi álmunk az, hogy idehaza méltósággal, európai polgári módon, egészségben éljenek a magyarok. Ebbe az állapotba a mi nemzedékünk megfeszített, tisztakezű, kemény munkával fogja eljuttatni Magyarországot. 

Amikor pedig ide elérkeztünk, megnyugtatom, ki fogjuk nyitni a budapesti olimpia rendezésének kérdését.

Addig is arra kérjük miniszterelnök urat, hogy foglalkozzon azzal, ami a dolga, és ne pesztrálja Magyarországot luxus-lázálmokkal!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elbert-0
2024. augusztus 27. 09:17
Az utolsó szalmaszál, de már algás nyálkás az is.
Héja
2024. augusztus 27. 08:56
Ta bukott szarházi... Saját pártocskádnak sem kellettél.
enes
2024. augusztus 27. 08:33
A rollermosó
evpus
2024. augusztus 27. 07:59
Aljas, szemét banda! Az sem igaz, amit kérdeznek. Húzzatok el dolgozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!