Mentővel kellett kórházba vinni Reviczky Gábort

2024. augusztus 13. 21:52

Nagy mennyiségű antibiotikummal kellett kezelni a Nemzet Művészét.

2024. augusztus 13. 21:52

Nyitókép: Ficsor Márton (Mandiner)

Reviczky Gábor az elmúlt hetekben ismét kórházba került, miután több polipot és egy streptococcus-fészket fedeztek fel a szervezetében. A Nemzet Művészként kitüntetett színész a nehézségek ellenére visszatért A mi kis falunk forgatására. Most kiderült, hogy hamarosan újabb műtét vár rá – írja a szeretlekmagyarország.hu.

Semmi bajom nem volt délelőtt, délutánra pedig már a kórházban ébredtem fel. Végtelen fáradtságot éreztem, bementem a házba, lefeküdtem, és onnantól kezdve nem emlékszem semmire”


– mondta az RTL Fókusznak Reviczky Gábor, aki a történtekről csak utólag szerzett tudomást. 

„Elmesélték, hogy szirénázó mentőautó vitt be a kórházba. Amikor magamhoz tértem, fölismertem a feleségemet, de nem tudtam a nevét. Másfél perc kellett, hogy rájöjjek. A lányomnak csak a beceneve jutott eszembe, a fiam neve meg egyáltalán nem” – tette hozzá a színész.

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. augusztus 14. 11:56 Szerkesztve
"Mentővel kellett kórházba vinni Reviczky Gábort" hangzatos cím.. biciklivel kellett volna ? "streptococcus-fészek" nincs ilyen kifejezés...
europész
2024. augusztus 14. 04:09
Imadkozom erte.Nehez ido ez a csaladjanak is.
robag7
2024. augusztus 14. 00:57
Gyógyyuljon meg.
Leskelődő
2024. augusztus 13. 22:06
Mielőbbi gyógyulást kívánok! A Himnuszt az ő előadásában hallottam a legszebbnek - nem felejtem el neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!