Megszületett Vitray Tamás dédunokája, ezt mondta a hír hallatán a legendás tévés

2024. augusztus 15. 11:51

Az örömteli hírekről a műsorvezető unokája, Anna mesélt.

2024. augusztus 15. 11:51

Nyitókép: képernyőfotó/YouTube

Megszületett Vitray Tamás első dédunokája, így már hivatalosan is dédnagyszülő lett a tévés legenda. Az örömteli hírekről Vitray unokája, Anna számolt be – írja a Blikk.

Ezt is ajánljuk a témában

„Amikor nagypapának elmondtam az örömhírt, hogy gyerekünk lesz, egy ideig hallgatott, majd ellágyult hangon azt mondta: »Akkor én most dédpapa leszek?« Ezt olyan hangon mondta, ahogy még soha nem hallottam tőle. Nagyon édes volt. Biztos vagyok benne, hogy igazán jó dédapja lesz Noénak” – mondta akkor Anna. 

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. augusztus 16. 08:20
"Legendás TV-s". Megnyitom az origo.hu-t, ott pedig egymás után vagy hat dicsőitő cikk Boros temetéséről. Fogjátok már fel b+, a nemzeti oldalin Vitray nem legendás TV-s, hanem egy ÁVH-s ügynök, ahogy Boross sem humorista vagy mi a faszom, hanem egy libsi, bélpesti zsidó ennek minden attribútumával.
Obsitos Technikus
2024. augusztus 15. 19:15
De legalább nem Neufeld lesz a neve, leányág.
Obsitos Technikus
2024. augusztus 15. 19:14
Halleluja.
alexandrosz-2
2024. augusztus 15. 18:19
Rákosi Mátyásék hatalomra kerülve kitalálták, hogy ideje kinevelniük a saját, tökéletes nyelvtudású hírszerzőiket. 1951-ben megalapították az Idegen Nyelvek Főiskoláját, ahová Vitray Tamás, még Neufeld Tamásként is felvételt nyert. Vitray végzősként elment a Honvédelmi Minisztériumhoz politikai tisztnek, az agitprop osztály hadnagya lett. Később leszerelt, majd megfordult a hírszerzés egyik fedőszervénél, a Chemolimpexnél, és a Magyar Kínai Népköztársaság nagykövetségén. ... Mező, A halózat Pesti Sràcok Elvihetné màr az ördög ezt a kártékony, antimagyar, kommunista zsidót! Is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!