„Meg kellett védenem a lányomat” – üzente a váci zaklatás áldozatának nevelőapja

2024. augusztus 12. 18:00

Állítása szerint azonban nem akarta elütni a támadót.

2024. augusztus 12. 18:00

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, szombat délután elgázolta, majd baltával fenyegette a kocsija alá szorult férfit egy autós Vácon. A támadó azután ütötte el áldozatát, hogy az megpróbálta megerőszakolni 15 éves nevelt lányát. A férfi most a lánya barátján keresztül üzent a történtekről, melyet a Blikk hozott nyilvánosságra. 

Az apa elmondása szerint a támadás híre teljesen feldúlta, amikor megtudta, hogy lányát, Stefániát egy támadó zaklatta. 

Meg kellett védenem a lányomat, de nem akartam elütni a támadót” 

– üzente a fiatalemberrel az apa, hozzátéve, hogy nem akart további bajt okozni. Az incidens a város egyik legrosszabb hírű környékén, a Csirketelepen történt, amelyet sokan Budapest Hős utcájához hasonlítanak a gyakori támadások és rablások miatt. Az apa elmondása szerint megpillantotta a támadót, amint az utcán haladt, és próbálta őt utolérni. A férfi valamilyen módon az autó elé esett, így történt a gázolás. A környéken uralkodó állapotokat látva az apa azt mondta, hogy az egész területet fel kellene számolni, hogy soha többé ne történhessen hasonló eset.

Az elgázolt férfi súlyos sérülésekkel fekszik a kórházban. Az apát a rendőrök az eset után bevitték kihallgatásra, de hétfőn már otthon volt. Az ügy továbbra is folyamatban van, a rendőrség mindkét esetben vizsgálja a körülményeket.

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2024. augusztus 13. 13:53
Zajlik az élet a cigánysorokon. Ez tipikusan olyan sztori, amit nem a kommentelőknek, hanem a rendőrségnek és a bíróságnak kell kibogoznia. Ha minden úgy zajlott, ahogy a fickó előadta, akkor igaza volt.
coyote-0
2024. augusztus 13. 13:08
"Az incidens a város egyik legrosszabb hírű környékén, a Csirketelepen történt" Na most már azt is tudjuk, hogy Vácon a cigánytelep az a Csirketelep.
connorj
2024. augusztus 13. 04:37
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/652-vizsgaidoszak ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
2024. augusztus 12. 23:07 Szerkesztve
Tök igaza van. Mondjuk cé típus az egész brancs, ott minden pofon jó helyre megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!