Mára kiderült, minden kritikánk jogos volt, amelyet Józsefváros baloldali városvezetésével szemben megfogalmaztunk

2024. augusztus 07. 13:54

Százméteres sorok az egészségközpont előtt, kiszáradó, „parknak csúfolt”, milliókba kerülő igénytelen ládikák és sittes konténerek, drog és szemét a közterületeken.

2024. augusztus 07. 13:54
Ferencz Orsolya
Ferencz Orsolya
Facebook

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„Százméteres sorok az egészségközpont előtt, kiszáradó, »parknak csúfolt«, milliókba kerülő igénytelen ládikák és sittes konténerek, drog és szemét a közterületeken.

Mára kiderült, minden kritikánk jogos volt, amelyet Józsefváros baloldali városvezetésével szemben megfogalmaztunk az elmúlt években.

Sajnos Pikó András nem fogadta meg tanácsainkat, és ennek a kerületi emberek isszák meg a levét. Az arrogancia nem áll senkinek sem jól, pláne, ha az illetőnek és csapatának eredményei sem túl acélosak.

Ezt is ajánljuk a témában

Elég nagy a kontraszt a korábbi sikeres fideszes városvezetés és a mostani baloldali között.

Mi felújítottuk és európai szintű szolgáltatást biztosítottunk a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban.

Mostanra hajnali több órás sorban állás után sem biztos, hogy bejut valaki ultrahangos vizsgálatra az adott hónapban. Pedig pénz lenne orvosok számára vonzóbbá tenni a józsefvárosi munkavállalást, az önkormányzat számlája tele van, mert nem fejlesztettek semmit az elmúlt öt évben.

Az egészségközpont működtetése immáron fél évtizede egyedül az önkormányzat felelőssége. Eddig jutottak el vele. Reméljük vizitdíjat azért nem fognak szedni...

Szintén jó példa a baloldali önkormányzat működésére az egészen abszurd módon „mikroparknak” nevezett tájsebek kérdése. Az önkormányzatnál jó pénzen foglalkoztatott baloldali politikai aktivisták, szakmaiatlan ideológusok szerint ezeknek kellett volna csökkenteni a kánikulában a közterületek hőmérsékletét. A bóvli tákolmányokban kiszáradtak a növények. Szinte szó szerint égettek el Pikó Andrásék milliókat erre a bugyuta ötletre.

A baloldal által támogatott liberális szervezetekkel, a lakóellenes liberális szabályozással és az ellátatlan hajléktalanok okozta káosszal a túl kevés közterület-felügyelő nem tudja felvenni a lépést. Újra a drog és a bűnözés melegágya lett Józsefváros.

Mi továbbra is ki fogunk állni a józsefvárosi emberek érdekei mellett, és hangot fogunk adni véleményüknek. Akkor is, ha a jelenlegi baloldali városvezetés továbbra sem kíván a józsefvárosiakkal és a valósággal foglalkozni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsocc44
2024. augusztus 08. 22:48
Minden világos! Akkor mégis, hogyan lehetséges, Karácsony második ciklusa? Miként veszítette el a Fidesz József várost? Ez is égető kérdés!
makapaka2
2024. augusztus 08. 18:59
Hogy voltak képesek újra megválasztani a nyóckerré váló Józsefvárosban ezt a bűnözőt?
tapir32
2024. augusztus 08. 12:42
Az semmit sem jelent. hogy mennyit költ eü-re egy ország! Milyen hatékonyan költ és mire, az jelenthetne valamit. Továbbá, egy átlag egy konkrét esetre nézve semmit nem jelent.
nempolitizalok-0
2024. augusztus 08. 08:41
Grogu 2024. augusztus 08. 08:07 Az EU-ban az Orbán-kormány költi a legkevesebbet az egészségügyre, magára és az állam működésére viszont két kézzel szórja a pénzt...... Nálad az a gond, hogy tájékozatlan vagy, de segítek. Nyugaton az eü. finanszírozás megosztott, ami azt jelenti, hogy a beavatkozások egy részét te fizeted. A biztosításod mellett. Azaz az állam ott sem költ arányaiban sokkal többet. Az ellátásod minősége a biztosításodtól függ, azaz a legáltalánosabb esetben nyugaton sokkal nehezebben jutsz még a háziorvoshoz is mint itthon, ezért ott csak nagyobb probléma esetén keresik fel a rendelőt. Mégis mit gondolsz, miért fizetik sokan itt is a TB-t, holott külföldön dolgoznak? Mert itt egy problémás mandulát, orrpolipműtétet, stb. azonnal elintéznek, INGYEN. Szart ér a kiváló kórházi koszt, ha hónapokig kell szenvedni, ha nem akarsz egy csomó pénzt elkölteni. Amúgy a tendencia itt is errefelé mutat, ahogy emelkednek a bérek, előbb-utóbb több részt kell vállalnod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!