Lilu gonosz akcióba kezdett, arcátlanul lázítja a magyar fiatalokat

2024. augusztus 29. 08:35

Demagógia felsőfokon.

2024. augusztus 29. 08:35
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

„Augusztus elején jelent meg az a kormányrendelet, amely szeptembertől korlátozza az iskolákban a mobiltelefon-használatot. Hasonló intézkedéseket vezetett be korábban Anglia, Franciaország, Hollandia, Ausztrália, Görögország, Finnország, valamint a múlt év végén Svédország is, ahol az iskolákból lényegében kitiltották az okostelefonokat. A budapesti Madách Imre Gimnázium azzal került a napokban a hírekbe, hogy nevelőtestülete augusztus 19-én az okoseszközök használatának iskolai korlátozásáról megjelent rendelet kapcsán az intézmény honlapján azt írta a szülőknek és a diákoknak: 

»Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy a digitális eszközöket – (iskolai) laptop, mobiltelefonok – a tanítás előtt (a rendelet 5. §-át alkalmazva) nem vesszük el. Iskolánk pedagógiai célja a digitális kultúra helyes használatára való nevelés, nem pedig a tiltás.«

A Belügyminisztérium szerdán közölte, hogy azonnali hatállyal felmentette a Madách Imre Gimnázium igazgatóját. A döntést azzal indokolták, hogy egy jogszabályt be nem tartó, azzal nyíltan szembehelyezkedő vezető nem irányíthat állami intézményt. Természetesen a baloldali megmondóemberek egy csoportja azonnal a renitens igazgató pártjára állt. Kovalcsik Ildikó, művésznevén Lilu, így reagált a közösségi oldalán:

»Nem baj, srácok. Azok a diákok, akikkel megint kicsesztetek, egyszer majd szavaznak. Hajrá.«”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forgács István

Facebook

Idézőjel

Hanem az, hogy legyen tolltartó, körző, elkészült házi feladat, vagy éppen visszaköszönés a portásnak. Kevesebb verbális erőszak. Több tudatosság.

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. szeptember 02. 08:06
Krupszkaja, mint ávósivadék inkább kussolj. Pláne orbitod lánciféle ávós szervezetének árnyékában.....
Krupp Skya
2024. szeptember 01. 18:05
gekk elvtárs ÁVH-s seggek vagytok!
bagira004
2024. szeptember 01. 15:51
Kovalcsik , ha ,,azok a diákok, akikkel megint kicsesztetek, egyszer majd szavaznak,, akkor te éhen döglesz , nem tartanak el .
bagira004
2024. szeptember 01. 15:43
RTL tv üdvöskéje , 2002 kormánybuktatásban nagy szerepe volt. Ismét akcióba léptették. Nagyon szeretné ha a gyerekeit nagy késsel nomádok kergetnék , szeretné ha Magyarország ukránok sorsára jutna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!