„Leszúrták a hotelben, ahol dolgozott” – az ország egyik legjobb kick-box edzőjét gyászoljuk

2024. augusztus 16. 16:35

Szomorú péntek zárja a hetet.

2024. augusztus 16. 16:35
null

Nyitóképünk csupán illusztráció a tragédia helyszíne kapcsán! Fotó: MTI/Rosta Tibor

 

Mint arról a Mandineren korábban beszámoltunk, 2023. augusztus 15-én, este egy békéscsabai szálloda teraszán keveredett szóváltásba egy 27 éves férfi a szálloda egyik dolgozójával, akit a férfi egy bicskával megszúrt. Az áldozat a kórházba szállítást követően életét vesztette. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az áldozatról megemlékezett közösségi oldalán többek között Perutek János sportoló, a Pesti Srácok újságírója is, aki meg is nevezte az áldozatot, Szabó Sándort, aki az újságíró szavai szerint az ország egyik legjobb kick-box edzője volt. 

Iszonyat nagy menetben voltunk együtt amikor Rácz Dénes edzője volt és a nagy k-1 meccsekre készültünk. Imádta a sportot és Dinit is. Együtt, egy csapatban nyertünk sok-sok nagy meccset, k-1 Magyar-nagydíjat”

– írta akkor Perutek, aki szerint Szabó „egy vagány, jó ember volt.” 

Cikkünkkel az egy éve elhunyt áldozatra emlékezünk.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tompika-2
2024. augusztus 16. 20:50
Egy dolga lett volna a már halott kidobóembernek. Feltartóztatni a bajkeverőt, amíg a rendőr kiér. Ehelyett leütötte aztán meg megállt felette, hogy megint megalázza. A haramia pedig kihasználta a helyzetet és a "kultúrember" módjára magával hordott késsel ágyékon szúrta. Az egyiknek nagy volt a képe, a másiknak meg a kése. Érdemes volt nagyképűnek lenni?
Búvár Kund
2024. augusztus 16. 19:44
Egy dunaújvárosi piréz volt az elkövetö, ha jól emléksze. Sokan fenik rá a fogukat idekinn. Úgyogy jól járt a piréz, hogy hüvösre tették.
Johogy
2024. augusztus 16. 18:03
Ja hogy egy eve.
angeleye
2024. augusztus 16. 16:43
Méghogy ne legyenek előítéleteink. Mik a tények? 27éves és bökő volt nála - azzal jár a kulturált állampolgár nyaralni - és bökött is vele. Ólni akart és ölt is. Most meg tudja, hogy megúszhatja és meg is ússza. Gyengék vagyunk, nagyon gyengék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!