Kinek az érdeke lehet a drogbiznisz Magyarországon?

2024. augusztus 13. 13:40

Lázár Jánosnak üzenem, hogy talán nem a Fanta 5%-os narancstartalmával kéne foglalkozni.

2024. augusztus 13. 13:40
null
Pankotai Lili
Pankotai Lili
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Egy hatalmas dilemma alakult ki bennem: itt van ez a gyerek, úgy 12 éves, teljesen padlón, bedrogozva, egyedül és kilátástalanul minden értelemben.

1. Opció: hagyom, és majd lesz vele, ami lesz, tovább éli valószínűleg ugyanezt az életet, minden segítség nélkül, tovább kallódik a környezetében, családjában, és akár egy nap lehet, leszúr egy rajta segíteni akaró lányt, amikor épp szét van csúszva, vagy akár túladagolja magát és meghal.

2. Opció: felhívom a 112-t, elmondom, hogy mi történt, beviszik a kórházba, eljárást indítanak, hazamegy, és lehet, agyonverik a szülei, amiért bajt vitt rájuk.

3. Opció: felhívom a 112-t, beviszik, eljárást indítanak, kiemelik a családból, és bekerül az állami rendszerbe, amiről havonta derül ki, hogy itt vagy ott gyerekeket erőszakolnak vagy vernek meg államilag kitüntetett nevelők.

Röviden, ami lezajlott bennem: Ennek a gyereknek az esélyei a béka feneke alatt vannak, mert vagy túladagolja magát egy nap, leszúr valakit, esetleg otthon agyonverik/bántják, vagy az állam kezébe kerül, ahol akár folyamatos szexuális erőszaknak lehet kitéve, fizikai bántalmazásoknak és más egyéb, rohadtul nem gyermek- és családbarát dolgoknak, amelyek hónapról hónapra derülnek ki a gyermekvédelmi és gyermekgondozói szektorról, valamint a benne dolgozók egy részéről.

Nem tudtam dönteni, ezért éjszaka felkeltettem édesanyámat, és segítséget kértem tőle, hogy mit tegyek. Miután letettem vele a telefont, hívtam a 112-t.

Tudják, mi volt a döntő szempont? Még ha bántják is esetleg az állami intézményekben, legalább életben lesz.

Ez egy hányattatott sorsú gyerek kilátásai ma Magyarországon, 2024-ben.

HA BÁNTJÁK IS, DE LEGALÁBB ÉLETBEN LESZ.

Ennyit a családbarát keresztény »VÉDJÜK MEG A GYEREKEINKET« kormányról.

Ui.: Lázár Jánosnak üzenem, hogy talán nem a Fanta 5%-os narancstartalmával kéne foglalkozni, hanem azzal, hogy ma a 12-13 évesek is előbb találnak drogdílert, mint a rendőrök!

Lehetséges, hogy ez nem véletlen?

Lehetséges, hogy az alvilág maffiózói és a galléros öltönyös maffiózó politikusok ennyire nyíltan kezdenek összefonódni?

Nem kell szerintem sok pénz vagy kapcsolat ahhoz, hogy valakit békén hagyjanak néhány kilóért (mindkét értelemben), és Deutsch Tamistól Rogán Antalosig behajolnak, ha érdekük van benne, gyerekeket, nőket, férfiakat, családokat nagy ívben leszarva.

Szerintetek kinek az érdeke lehet a drogbiznisz Magyarországon?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. augusztus 14. 14:50
Liluka! Egyre több okos ember áll ki melletted! Hajrá!
valerian-0
2024. augusztus 14. 14:33 Szerkesztve
De nagy lett az arca ennek a kis globalista szolga ringyónak, a kis seggfej jól megmondja a tuttit Lázár Jánosnak. Elõbb talán be kéne fejezni az iskolát, utána osztani az észt, majd ha lesz is már mit osztani. Nem fordítva. Nem a farok csóválja a kutyát Lili, hanem fordítva.
llnnhegyi
2024. augusztus 14. 14:32 Szerkesztve
Pankotai Lilukát,aki mégcsak 19. évét tölti szeptember 19.-n tölti be ,ütik-vágják gondolat képtelen trollok, néha politikusok és újságírók is. Például Bayer Zsolt nőutáló! Liluka szája tiszta, Zsolté nem. Becsüljük meg a tiszta szándékú fiatalokat!! Bayer Zsoltot nem fontos becsülni.
alexandrosz-2
2024. augusztus 14. 14:21
Igazat ír. A szemkilövők a maffia emberei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!