Kigyulladt több raktárépület Nyíregyházán (videó)

2024. augusztus 13. 22:31

A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók nagy erőkkel oltják a lángokat.

2024. augusztus 13. 22:31

Nyitókép: Facebook/Nyíregyháza MJV

Kigyulladt több, ruhák tárolására használt raktárépület kedd délután Nyíregyházán – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Dudás Szilvia közlése szerint a lángok a Rákóczi utcában, a Tokaji út közelében lévő ingatlanokon csaptak fel, majd egy kétszintes irodaépületre is átterjedtek. 

A nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók nagy erőkkel oltják a lángokat, a helyszínre tart több más egység és a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat – tette hozzá a szóvivő. A SZON szerint eddig tisztázatlan okból keletkezett a tűz. Az oltási munkálatok előreláthatólag reggelig is eltarthatnak. 

Rutkai-Dér Vivien, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunk megkeresésére elmondta, hogy a tűzesethez 16 tűzoltóegység vonult Nyíregyházáról, Nyírbátorból, Kisvárdáról, Mátészalkáról, Hajdúnánásról, Baktalórántházáról és Demecserből. A tűz oltását a szabolcs-szatmár-bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. 

Közel 60 tűzoltó, tizenöt vízsugárral oltja a lángokat. A tűzeset során egy embert a tűzoltók mentettek ki az épületből és átadták a mentőknek.

 

(MTI)

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. augusztus 14. 08:38
Mostanában egész Európában kigyulladnak, felgyulladnak - ismeretlen okokból - raktárak, hotelek, szemétlerakodó telepek, cégek, magas lakóházak és diákkollégiumok, nem éjjel-nappal őrzött templomok, főleg a mediterrán térségben hatalmas erdők, campingek, TV stúdiók, pártszékházak. A tűz oka ismeretlen marad, legfeljebb rövidzárlatra gyanakodnak... A tettes (pedig 9O%-ban van ilyen) soha nem kerül elő. Igy a bűntetésről sem esik szó a médiában. Bűn bűnhődés nélkül...
Ruda
2024. augusztus 14. 08:11
Kínai ruha raktár a KGST piac mellett.
kulakman
2024. augusztus 14. 06:47
Légvonalban kb 50-60 km-re legeltettem , és látszott , sőt a füstje még meg is előzött!
Namond
2024. augusztus 14. 00:00
Biztosítás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!