Karácsony Gergely nem bírta tovább, kifakadt: nehezen kap cipőt a 49-es lábára (VIDEÓ)

2024. augusztus 28. 07:58

Mint kiderült, a nagyapja ennél is nagyobb lábon élt.

2024. augusztus 28. 07:58

Nyitókép: Karácsony Gergely nagy lábon él. Fotó: Mandiner-archív/Földházi Árpád. 

Budapest főpolgármestere a legutóbbi kérdezz-felelek videójában olyan jelentős kérdésekre válaszolt, mint hogy mit iszik nyári melegben, egy kommentelő pedig arra volt kíváncsi, hány órát alszik Karácsony? De legalább azt is megtudhattuk, hányas lába van a főpolgármesternek, miután valaki feltette a kérdést: „Hányas a lábad, apu?” Nos, kiderült, Karácsony nagy lábon él, hiszen 49-es a cipőmérete. 

„Ez nagyon sok problémát okoz cipővásárláskor, de a nagyapámnak ötvenes volt, úgyhogy csökkenő tendenciát mutatok” 

– mondta Karácsony Gergely.

A videó itt nézhető meg:

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. augusztus 29. 12:19 Szerkesztve
Burg_kastL71-C 2024. augusztus 28. 14:06 Kár volt az ENYÉMNÉL SOKKAL TÖBB szóért és betűért. 1.) SZERINTED nyilvánosság elé nem való, szégyenletes dolog, hogy Karácsony - egy kérdezz-felelek videójában - azt mondta, neki cipővásárláskor gondot okoz a 49-es a cipőmérete. SZERINTEM egy nyilvános "kérdezz-felelek" során értelmetlen lenne elzárkózni a cipőméret és a vásárlási gond közlésétől. Nincs benne semmi szégyellni való. 2.) A neked adott válaszomban ellenőrizhető forrás megadásával emlékeztettem egy VALÓBAN szégyenletes, a nyilvánosság elé nem való esetre, amikor Magyarország miniszterelnöke, - az általa akkor bevallottan nem megfelelő kinézete ellenére -, pörköltszaftos ruhában, borotválatlanul beállt fotózkodni egy házasságkötésre indult pár mellé. Ráadásul, Orbán ezt FB-videójában mutogatja a nyilvánosságnak. Persze, Orbán máskor is mutogatott a FB-ján nyilvánosság elé nem való dolgokat. Pl. amikor "sok kislány meghágásáról" gajdolt: www.youtube.com/watch?v=_Ilevnaa9pw
Stingary76
2024. augusztus 28. 22:26 Szerkesztve
Na bazz, ezt is megtudtuk, nagyobb a láb mérete mint az IQ-ja..
flesh ripper
2024. augusztus 28. 17:15 Szerkesztve
Képzeljétek, amikor Büdösböszme, Dromedárová (Lopcsányné) és Big Foot Geli lábszexet játszanak. Igazi varázs-lábgombás orgia, kooptálni kellene Poloska Pszichopetit is a pici kis sztreccses piskótáival.
Oraculum0000
2024. augusztus 28. 15:13
Küldjek útilaput?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!