Járulékos veszteség

2024. augusztus 16. 07:06

Tamás ámokfutásának a fő oka, hogy eleve nyerhetetlen helyzetbe hozták őt. A „szuverenitásvédelem” ugyanis egy kamu.

2024. augusztus 16. 07:06
null
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Nyitókép: Képernyőmentés

„Budai Gyula, Németh Szilárd után itt a legújabb modell, Lánczi 2.0 Tamás.

Aki már évekkel ezelőtt bizonyított, amikor álnéven írt cikkben feketelistára tette volt ismerőseit, tanárait is. Most pedig a fideszes elhajlásvizsgáló, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetőjeként nézte el ismét a naptárat. Úgy pont hetven évvel. 2024-ben viszont legfeljebb coki, meg lazán kinyújtott középső ujj. Tamás, turkálj nyugodtan a szemetesemben is, ha jól esik. Csak csukd vissza a kuka fedelét.

Tamás ámokfutásának a fő oka, hogy eleve nyerhetetlen helyzetbe hozták őt. A „szuverenitásvédelem” ugyanis egy kamu. Valójában a politika a világon mindenütt arról szól, hogy civilek, gazdaság érdekszövetségek, időnként külső államok is próbálják az érdekeiket megjeleníteni, tolmácsolni a politikai döntéshozás felé.

Az attól még az szuverén módon tud dönteni.

Ha esetleg mégse, nos, arra meg ott van a hírszerzés-elhárítás szakembergárdája. És nem ilyen vattavállú pártcsinovnyikok. Akiket nyilván nem zavar a helyzet képtelensége. Egyáltalán, bármilyen képtelenség. Ha a párt parancsolja, Tamás akkor bármikor beül mondjuk a svéd-magyar halászati vegyesbizottságba is szakérteni.

Itt most meg szemrebbenés nélkül gyanúsítgat másokat külföldi befolyásolással, hogy közben Soros és német pénzen indult pártja agyba-főbe lobbizik oroszoknak, más országokban nyíltan beleszól a belpolitikába, pártmédiát finanszíroz, ahogy az sem okoz meghasonlást, hogy ő is korábban amerikai pénzen, az amerikai kormány mellett működő ösztöndíjprogramban pallérozódott, idehaza meg a dohánymulti British American Tobacco (BAT) itteni felügyelőbizottságába ücsörgött. Biztos ingyen csinálta. És közben végig összeszorított foggal küzdött az amerikai befolyásolás ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 18. 00:50 Szerkesztve
Magyarellenes propagandista! Komprádor szemét alak!
Szuperszig
2024. augusztus 17. 22:27
Szánalmas ez a fabatka. Igazi fostalicska a ballibbantak javából.
tapir32
2024. augusztus 17. 21:59
Aki semmit nem ért a világból, az a Népszavába írogat! Szélsőbalos mocsok!
vizesnyolcas
2024. augusztus 16. 22:41
Batka az itthoni népszara Bartus Lászlója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!