Itt az újabb botrány: Donáth Anna bilincsben? Akár nyolc évet is kaphat

2024. augusztus 05. 07:44

A bukott Momentum-elnök teljesen kiborult.

2024. augusztus 05. 07:44
DONÁTH Anna
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

„Mint ismert, a júniusi választás legnagyobb vesztese a Momentum volt. A Donáth Anna által vezetett pártnak nem sikerült elérnie az ötszázalékos küszöböt, így elveszítették a két EP-helyüket. A párt brüsszeli előretolt helyőrsége azon ügyködött nap mint nap, hogy lejárassa saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcolt, hogy Magyarország még csak véletlenül se kapja meg a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen. 

Ami a legszomorúbb az egészben, hogy még büszkék is voltak arra, amit a saját hazájuk ellen tettek. Ezt a nemzetrontó politikát elégelték meg az emberek, és gyakorlatilag elzavarták az Európai Unió közeléből Donáth Annát és Cseh Katalint az EP-választáson.

Mindemellett nagyon úgy tűnik, hogy a szabályokat sem képesek betartani a magyarországi olimpiát megfúró baloldali politikusok. Hiszen nem Donáth volt az első, akinek meggyűlt a baja a rendőrséggel. Fekete -Győr András, szintén exelnököt februárban másodfokon egy év börtönbüntetésre ítélték a 2018-as »rabszolgatörvény« elleni demonstráción eldobott füstgránát és az azt követő lökdösődés miatt.

A büntetést ugyan a bíróság két év próbaidőre felfüggesztette, az ítélet nem tett jót Fekete-Győr politikusi reputációjának. Mint ahogy Donát Anna és az egész Momentum népszerűségét egyaránt megtépázták ezek a botrányok.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyar-robert
2024. augusztus 07. 11:00
végre valami történik ezzel a rühes kurvával azt hitte a fajtijai majd kihúzzák a szarból 3 év letöltendő
DE JÓ
2024. augusztus 05. 20:55
Milyen botrány? Milyen bilincsben? Milyen nyolc év? Miért? Mi van? A bombasztikus cím után a cikkből az ég világon semmi nem derül ki, csak néhány ismert tényt olvashatunk el újra. Semmi mást. Bosszantó, becsapott érzés ilyet olvasni, ezzel az időmet rabolni. Vessetek meg, de én nem szeretem Csépányi Balázs cikkeit. Egyszerűen üresek. (Vagy a szemlézője kutyaütő.)
Lajoss
2024. augusztus 05. 15:49
Miért nem 20 évet?! Attól orgazmusa lenne végre a Balázsnak… Micsoda undorító társaság vagytok…🤮🤮🤮
Hoked_ly
2024. augusztus 05. 15:36
A dagadt picsájú szopólotyó, szívni fog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!