Itt a lista: ők csatlakoztak a woke-ellenes nemzetközi akcióhoz

2024. augusztus 03. 06:05

Az Alapjogokért Központ globális woke-ellenes „gyorsreagálású hadtestet” indított: a Wokebusters politikai akcióközösség célja, hogy a „liberális, kommunista woke-jelenséggel” szemben erősítse az antiglobalizmust. A csatlakozók listája egyre bővül, a nevek közt megtalálhatjuk Gulyás Gergelyt, Mateusz Morawieczkit és Geert Wilderst is.

2024. augusztus 03. 06:05

Nyitókép forrása: Alapjogokért Központ

 

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a hét elején jelentette be, hogy globális woke-ellenes „gyorsreagálású hadtestet” indítanak: a Wokebusters, amelyhez bárki csatlakozhat, egyszerre nemzetközi kommunikációs riadólánc, valamint on- és offline politikai akcióközösség, célja, hogy a „liberális, kommunista woke-jelenséggel” szemben nemzetközi dimenzióba emelje az antiglobalizmust.

„A woke-isták ugyanúgy támadják Istent, hazát és családot Európában, Észak- vagy éppen Dél-Amerikában. Céljuk egy posztkeresztény, posztnemzeti és a biológia törvényein is túllépő világfalu létrehozása” 

– fogalmazott a sajtótájékoztatón Szánthó Miklós. 

Leszögezte, erre számtalan bizonyíték van, többek között a Biblia tanításának gyűlöletbeszédként való aposztrofálása. Hozzátette, hogy az unió és Bidenék a nyugati világ demográfiai problémáinak megoldását a gyermekvállalás ösztönzése helyett a migrációban látják, a Soros-hálózat pedig ezt inkább menedzseli ahelyett, hogy megállítaná. 
Szánthó Miklós arra is figyelmeztetett, hogy a woke-ideológia alapján „a békéhez csak a háborún keresztül vezethet út”.

A Wokebusters ezért szándékaik szerint egyfajta korai jelzőrendszer lesz az ehhez hasonló veszélyes jelenségek kapcsán, „riadólánc olyan beavatkozások miatt, amelyek nyilvánvaló és közvetlen veszéllyel fenyegetnek, legyen szó választási csalásról Dél-Amerikában, a jobboldali média ellehetetlenítéséről Spanyolországban vagy a legdurvább politikai-pénzügyi zsarolásról Magyarország ellen”.

Az újonnan felállt „hadtest” kommunikációs tevékenységét rendezvények, konferenciák, workshopok, ifjúsági ösztöndíjak és az őszre tervezett világ körüli Wokebusters-turné egészíti ki.

A kezdeményezés nagykövete a a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának  elnöke, Gavin Wax. aki úgy fogalmazott,  a világ konzervatív ideológiáit szövetségbe kell szervezni, és a Wokebusters egyfajta ellentámadás a baloldali szerveződésekkel szemben. 

„Most az olimpián is azt láthatjuk, hogy hagyományos értékeink, normáink ellen lépnek fel”

mondta Gavin Wax.

Ezt is ajánljuk a témában

És azt is, hogy a baloldal a közös ellenségünk, ami ellen „a Wokebusters és más konzervatív mozgalmak összefogása az egyetlen út a választási siker és a tartós béke eléréséhez, különösen Európában, ahol Orbán Viktor miniszterelnök remek munkát végez a béketárgyalások és a békemozgalom élén”.

A Wokebustershez csatlakozók listája közben napról napra bővül. A nevek között magyar részről megtalálhatjuk sok más mellett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, Nógrádi György biztonságpolitikai szakembert, Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszert, Kelemen Hunor RMDSZ-elnököt és Nagy Ferót is. 

A világ minden részéről szintén gyűlnek a nevek, így az egyre bővülő listán ott szerepel a volt lengyel miniszterelnök Mateusz Morawieczki, az olasz Liga-képviselő Simone Billit vagy a holland Szabadságpártot vezető Geert Wilders.

Közben az Alapjogokért Központ petíciót hirdetetta Wokelimpia ellen”, a nők védelmében a botrányos megnyitóünnepséget követő újabb botrány miatt, miszerint a nyolcaddöntőbe jutott az algériai „bokszolónő”, aki valójában férfi. És aki következő meccsét éppen a magyar Hámori Luca ellen vívja majd szombaton. 

A wokelimpia tehát bátorítja: férfiak versenyezzenek női versenyszámokban. Ez már nem csak kulturális, de fizikai fenyegetés – ez ellen fel kell emelni szavunkat! A Wokebusters ezért arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a jelen petícióhoz, melyet eljuttatunk a woke olimpia szervezőihez is!” – írták.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 03. 06:46
Ez a olimpride tényleg mindennek az alja. Mélypontnak gondolhatnánk de ezeket az aljas elmebetegeket szemlélve érhetik még meglepetések a normális embereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!