Ilyen időre számíthatunk augusztus 20-án

2024. augusztus 20. 06:53

Elsősorban az ország északnyugati és nyugati részén alakulhatnak ki záporok és zivatarok.

2024. augusztus 20. 06:53
Dark Clouds in Qingdao

Nyitókép: CFOTO / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A gomoly- és fátyolfelhők mellett általában sok napsütésre lehet számítani augusztus 20-án – írta meg a Kiderül.hu. Az oldal megjegyzi, hogy bár délelőtt is előfordulhatnak záporok és zivatarok, ezek nagyobb valószínűséggel délután, elsősorban az ország északnyugati és nyugati részén alakulhatnak ki, akár több hullámban is.

Az intenzívebb cellákat elsődlegesen felhőszakadás, de jégeső is kísérheti. Az északi, északkeleti szél a Dunántúlon és az északkeleti harmadban több helyen élénk, néhol erős lesz, zivatarok környezetében is átmenetileg megerősödhet, viharossá fokozódhat a légmozgás

– tették hozzá.

A legmagasabb nappali hőmérséklet várhatóan 28 és 37 fok között lesz, a legmelegebb délkeleten várható. Késő estére 23 és 29 fok közé hűl a levegő.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Varga Mátyás Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Legyünk büszkék az eredeti, ezeréves nyugati értékeinkre – még akkor is, ha mindenki más már sutba dobta azokat!

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!