Így nézett ki az augusztus 20-ai tűzijáték egy repülőről (VIDEÓ)

2024. augusztus 21. 18:41

A rendkívül látványos felvételt az Austrian Airlines Bécs-Budapest járatáról készítette az egyik utas.

2024. augusztus 21. 18:41
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy arról beszámoltunk, rendben lezajlott a Szent István-napi ünnepi tűzijáték a fővárosban. Eredetileg 21.00 órakor indították volna tűzijátékot, de az időközben eleredt eső miatt egy órával elhalasztották a rendezvényt.

A CezGuide nevű Facebook-oldalra felkerült egy videó, amiben egy repülőből látható a tűzijáték. A rendkívül látványos felvételt az Austrian Airlines Bécs-Budapest járatáról készítette az egyik utas. 

A tűzijátékról a magasban készült videó itt megtekinthető:

 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 22. 00:45
A lap aljáról: " Több, mint 1.8 kilométer/óra sebességgel száguld keresztül galaxisunkon egy rejtélyes objektum – A tudósok tanácstalanok Origo "
herden100
2024. augusztus 21. 22:14
💯%
Welszibard
2024. augusztus 21. 20:26
Ennek mi értelme volt feltenni? Valaki jutalékot kap érte? Az évilágon semmi sem látszik rajta a tűzijátékból.
cicologus
2024. augusztus 21. 20:09
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjj! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjj! Ennyi pénzből inkább mennyit az oktatásegészségügy,vagy a nyolcmillió magyar éhezőnek,vagy a nemváltóknak vagy jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!