Hoppá: váratlanul lemondta a fellépést a Sziget egyik fellépője!

2024. augusztus 07. 17:29

Vasárnap éjjel lett volna a koncert.

2024. augusztus 07. 17:29

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Alig kezdődött el a Sziget, máris változott a fesztivál programja – közölték a szervezők, miután Kiasmos lemondta vasárnap éjjeli koncertjét. Az izlandi páros azt közölte, hogy „váratlan, személyes jellegű” problémák miatt nem tudnak fellépni a Sziget Fesztiválon. 

A koncertet a Sziget Revolut színpadján tartották volna, de az így sem marad üres, mivel a kieső előadók helyett Christian Löffler német zenész fog fellépni hétfő hajnalban. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizotto
2024. augusztus 09. 11:43
Megint a hoppázó félkegyelmű írta ezt a kutyát sem érdeklő hírt, amit sürgős volt megosztani, nehogy megfeledkezzünk szellemi szegénységi bizonyítványáról.
Majdmegmondom
2024. augusztus 08. 07:25
Mekkora veszteség ez Istenem... Viszont annak már hírértéke lehetne, ha este 8 után letekernék a hangerőt és mondjuk éjfél után már nem lenne ricsaj. Első nap volt, de ötig szinte a lakásomban zenéltek (Újpest)... Bocs, ez nem zene volt, csak ütemes zaj.
Conduct
2024. augusztus 07. 20:16
Mi ebben a hoppá?Egyik szar helyett majd jön a másik.Szegény óbudaiak!
2024. augusztus 07. 20:10 Szerkesztve
Megint egy tudatlan újságíró, aki nem tud normális címet adni az általa írt cikknek. Csak az a bokánf*s*tt "Hoppá" megy csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!