Hazatért a népszerű tv-s Floridából: külföldi párja elájult attól, milyen biztonságos Magyarország (VIDEÓ)

2024. augusztus 13. 09:32

Gombos Edina kijelentette, hogy Magyarországon nem kell attól tartani, hogy „jön egy bolond, és elkezd lövöldözni”.

2024. augusztus 13. 09:32

Nyitókép: Képernyőfotó

A 24.hu arról számolt be, hogy Gombos Edina és családja egy nagy európai körutat tett meg az elmúlt időszakban. Floridából keltek útra, és két hónapot Magyarországon is eltöltöttek. Két év után jártak ismét az egykori tévés szülőhazájában, tapasztalataikat pedig egy videóban is megosztották.

Magyarországi tartózodásuk alatt ellátogattak a Balatonra is. Felidézték, hogy kiruccanásuk előtt arra figyelmeztették őket, hogy mélyen a zsebükbe kell majd nyúlni, és azon se lepődjenek meg, ha át akarják őket verni. Azonban, mint az az összeállításukban is elhangzik, nem érezték így. Alberto, Gombos Edina férje elmondta például, hogy van egy hely, ahol lángosozni szokott: „ott 3 lángos és egy ice tea volt 5000 forint, nem gondoltam annyira brutálnak” – jelentette ki.

Biztonság

Alberto valamivel később arról is beszélt, hogy 

amit Magyarország egyik legnagyobb pozitívumának érez, az a biztonság.

„Kevés az a hely a világon, ahova úgy tudunk menni, hogy ilyen biztonságot érzünk” – húzta alá.

Ennél a pontnál Gombos Edina hozzátette, hogy olyan nyugalmat érzett, miközben végigsétált egy-egy parkon vagy forgalmas helyen vagy akár Budapest belvárosban, ahol sok ember van. 

Olyantól nem kell tartani, mint itt, (Floridában, ahol élnek – szerk.) hogy jön egy bolond, és elkezd lövöldözni”

– szögezte le.

Az egykori tévés végül arra is kitért, hogy érdemes lenne idehaza a turizmusra még többet áldozni.  Hiszen annyi „gyöngyszem van Magyarországon”, példaként Hollókőt hozták.

A fent idézett részt a 28. perc után tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2024. augusztus 20. 10:59
Az, hogy a tejvajkolbászkerítések között odát a Nugáti Nirvánában konkrétan összeszorult ánusszal, gyorstempóban lépdelsz keresztül egy parkon, és, hogy mindez természetes és az élet része: Priceless!!4444
csapláros
2024. augusztus 16. 09:43 Szerkesztve
de Francecsapláros 2024. augusztus 13. 14:22 ..."Ne erőlködj te ostoba. Csínos fiatal nő fiatal jóképű fiatal férfival. Nevetségessé teszed magad."... A redves LÓFASZT bazdmeg. Tipikus LIBERÁLNÁCI TROLLKÉNT PROVOKÁLSZ ! Bedobtál egy FÉLIGAZSÁGOT, hogy basznád az anyád: vagy mert HAZUDSZ, vagy mert ELHALLGATSZ valamit. Miközben EZER TÉNNYEL került MEGCÁFOLHATATLANUL igazolásra, hogy Budapestnél NINCS BEFOGADÓBB, BÉKÉSEBB és BIZTONSÁGOSABB városa a vágott szeműektől, a kaporszakállúakon át, a fekákig terjedő fehér, sárga, nem napon barnult és nigger néptömegeknek ! EBBEN él tovább a monarchiabéli hagyomány, amikor a tótok, lengyelek, románok, szerbek, németek, magyarok, zsidók multikulti fővárosa voltunk MÁR AKKOR IS !!! Máskor jobban kösd fel a gatyád, szarfaszú, és ne egy pestinek akard bemagyarázni, hogy füle van a tepsinek, ugyanis ezek olyan TÉNYEK, amelyek tetűként taposnak éppen TÉGED a sáros anyaföldbe, mielőtt leostobáznál és lenevetségeznél bárkit is !
pirip8csfalva
2024. augusztus 13. 20:57
Ezek mit dolgoznak ott egyáltalán külföldön??Csak,mert állandóan a YouTube-on nyomulnak..Gondolom a Gombos már nem Tv-zik,a pasiját meg nem tudom mit dolgozott egyáltalán itthon is...A videójaikban nagyon el vannak ájulva Amerikától. Mintha ,ha csak az létezne....
files32
2024. augusztus 13. 16:03
A fickó valami kubai drogdíler lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!