Hat szóban foglalta össze Szoboszlai, mit üzen a jövő generációinak (VIDEÓ)

2024. augusztus 28. 11:38

Az Instagramra felkerült videón a klub legnagyobb sztárjai üzennek a focista gyerekeknek.

2024. augusztus 28. 11:38

Nyitókép: Liverpool FC hivatalos oldala

„Néhány briliáns tanács a labdarúgás következő generációjának” címmel közölt egy videót a Liverpool FC, amelyben a férfi és a női csapat legnagyobb sztárjai üzennek a focista gyerekeknek. A néhány perces filmben a klub megszólaltatta Szoboszlai Dominikot is, aki az utóbbi meccseken újra formába lendült. Az Instagramra felkerült videón Szoboszlai azt üzeni a focistának készülő gyerekeknek, hogy 

soha ne adják fel az álmaikat!

A Premier League hivatalos honlapján arról írtak, hogy Szoboszlai eddigi 64 passza rendkívüli pontosságot mutat. A magyar válogatott csapatkapitánya 96,9 százalékos passzpontossága mindenkit elkápráztatott.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2024. augusztus 28. 12:38
Azt hittem csak ötöt tud. De örülök, hogy tévedtem, bár a TV reklámos szereplései aggodalomra adnak okot. Elég lenne ha csak focizna!
Novicsok-5
2024. augusztus 28. 11:43
Mélyenszántó gondolatok a jövő nemzedékének az Instagramon megüzenve, a történelem legnagyobb magyar labdarúgójától, aki tud passzolni.😂 Tetkók, kurvák, karórák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!