Ha nincs gumi, akkor majd nem bujálkodnak az egyetemisták

2024. augusztus 16. 17:43

Ámde... nem tudom, lesz-e táskaátvizsgálás beléptetéskor.

2024. augusztus 16. 17:43
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Biztos láttátok a hírt, hogy a BME gólyatáborába tilos óvszert vinni, mondván, ha nincs gumi, akkor majd nem bujálkodnak az egyetemisták. Tényleg sokat tudtok a fiatal felnőttekről.

Ámde... nem tudom, lesz-e táskaátvizsgálás beléptetéskor. Az jutott ugyanis eszembe, hogy a reptéren, ahol a decinél több folyadék tiltott a kézipoggyászban, ilyenkor még gyorsan a kapu előtt, rohamtempóban lehúz az ember akár fél-egy liter kólát is, hogy ne kelljen már kidobni. Na most akkor az óvszert illetően..”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 17. 22:06
»Novicsok-5 2024. augusztus 16. 18:30 Kész szerencse, hogy az egyetemista csajok nagy ribancok« Mondja a csicskabatyu, aki az általánost sem fejezte be. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nyúlgerinc
2024. augusztus 17. 19:44
Majd a lányok fogják bevinni a buliba....
Osztap_Bender
2024. augusztus 17. 16:35 Szerkesztve
Ennyire még a Kádár rendszer legfelsőbb KISZ-es vezetői sem voltak sötétek. Ugyanis ha ilyenekkel álltak volna elő, senki nem járt volna KISZ táborba. Arra pedig aztán tényleg nem vetemedtek, hogy megszabják milyen gatyát, bugyit, f.szt, nunit vihetnek a fiatalok a "harcba". Motozás, táska vagy zseb ellenőrzésről szó sem lehetett. Aki ilyet megkísérelt volna, ot verjük dagadtra, ahol előáll ilyennel. Ja, és még valami! Soha nem hallottunk olyat, hogy ilyen táborban megerőszakoltak volna valakit. Volt, akit biztatni kellett a dicső tettre sziszegett is, ha túl nagy volt a bráner, no de erőszak? Ez önkéntes tábor volt. Azóta ugye curva nagyot fejlődtünk. Felnőtt embereknek akarják megszabni, hogyan szabjanak. Eljött az igazi fideszes keresztény demokrácia elvtársak! 3-szoros hurrá a BME ilyetén dologgal előálló barmainak! Gondolom ma is vannak bátor fiatalok, akik a "kotonkutatókat" laposra verik a helyszínen.
EX_Terminator
2024. augusztus 17. 07:31
Nem e? 🤣 DEHOGYNEM! Viszont lesz sok nem kívánt terhesség, meg óbégatás miatta a nemibeteg gondozóról nem is beszélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!