Gyurcsány Ferenc elárulta, írói pályára lép-e

2024. augusztus 19. 08:19

Emlékezetes: a politikus korábban egy szakácskönyvet már kiadott.

2024. augusztus 19. 08:19

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Gyurcsány Ferenc ismét megosztott egy írást a Facebookon, amely nem politikai témájú. A Demokratikus Koalíció elnöke ezúttal írói ambícióiról beszélt, miután vasárnap közzétette Megbocsátás című bejegyzését, amely egy nagymama és unokája párbeszédéről szól. Facebook-posztjában megjegyezte: „Múlt hétvégén mutattam meg egy rövid írást, a Szuverént. Akkor elmondtam, hogy időnként írok rövidebb és hosszabb történeteket, amelyeknek semmi köze sincs a politikához... Most akkor mutatok valamit az írásból is.

Gyurcsány hozzátette, hogy „van, aki azt várja, hogy írjam meg a régebben megígért »kiba..ott jó könyvet a baloldalról«. Sajnálom, arra viszont még sokat kell várni.

A politikus már kiadott egy szakácskönyvet is, Gyurcsány a konyhában címmel. Az Index telefonon elérte a pártelnököt, aki éppen főzött. Elmondta, hogy évek óta ír különböző történeteket saját szórakoztatására. Nem néz televíziót, inkább sportol, olvas és ír. „A novellaszerű írásokat közzéteszem, de lehet, hogy eljön az ideje, amikor valami nagyobb lélegzetvételűt is megmutatok” – mondta a lap megkeresésére Gyurcsány. 

A politikai pályafutásáról szóló könyv megírását azonban a visszavonulásához köti, és ez még éveket várhat. Hozzátette, hogy az írásai mellett elsősorban a politika tölti ki az idejét, de ha teheti, ír. A politikai uborkaszezon kapcsán elmondta, hogy napi szinten konzultál a pártvezetés kulcsfiguráival, és tervezi az őszi időszakot. „Nyáron is marad idő kikapcsolódni, például Kötcsén, ahol épp a gyermekeim osztálytársainak főzök” – zárta gondolatait.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2024. augusztus 23. 12:35
Feri!!!!!! Iszol te eleget?????
tapir32
2024. augusztus 23. 08:30
A baloldali összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. Ez a felelőtlen politizálás!
tapir32
2024. augusztus 23. 08:26
Az első jó gondolata! Dilettáns politikus nem kell! Dilettáns íróból és fűzfapoétából sohasam elég! Mi lesz a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" Párttal? Csődbe megy mint alatta az ország? Írj Feri, írj!
Unknown
2024. augusztus 19. 12:49
Szerintem megmarad mesemondónak a balfasz🤣😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!