Gyurcsány Ferenc: Csak a DK tudja, mit akar

2024. augusztus 25. 12:23

„Szerintem mások, mindenki más, legjobb esetben is csak azt hiszi, hogy tudja” – fejtette ki a véleményét a DK elnöke.

2024. augusztus 25. 12:23

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc legújabb Facebook-bejegyzésében arról elmélkedett, hogy kik azok, akik tudják, mit akarnak. „Ha mindenki tudja, hogy ebben az iszonyatos küzdelemben ki ő, és mit akar, akkor nem nehéz eligazodni.

Mi tudjuk. Szerintem mások, mindenki más, legjobb esetben is csak azt hiszi, hogy tudja”

– fejtette ki a véleményét a DK elnöke.

„A Fidesz hisz magáról valamit. De nem konzervatív, nem keresztény, szimpla hatalomgyár” – írta Gyurcsány Ferenc. „Magyar a mi közös eltévelyedésünk, történelmi szerencsétlenkedésünk, bátortalaságunk pillanatterméke. Gyászos igazolása a posztmodern időnkénti silányságának. A nullát formázó ovális vonalának van értelme. ami közte van, annak nincs. A DK az egyetlen tökéletlenül is történelmileg érvényes ebben az egész álarcosbálban” – fogalmazott a DK elnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. augusztus 26. 12:17
Nem csak szerintem, hanem a magyarok abszolút többsége szerint is, mindenki nem csupán hiszi, tudja is jól, hogy a Gyurcsányék se nem szociáldemokrata, de még baloldali sem volt soha, valójában csak egy a sokból szimpla hatalomgyáráról hihetnek akármit, nekik itt már, amíg világ a Világ, Babér soha nem terem!
tapir32
2024. augusztus 26. 02:38
Gyurcsány és a DK nélkül kellemesebb!
2024. augusztus 26. 01:26 Szerkesztve
Egy programot nem tudtak kiizzadni a választásokra. Szociáldemokratának hirdetik maguk, de nincs és soha nem volt szociális programjuk. Ezt még az MSzP-s Ujhelyi is észrevette! Kimerül a tudományuk a 'minden rossz ami van' infantilis demagóga hirdetésében..
nakatomi
2024. augusztus 26. 00:28
"A DK az egyetlen tökéletlenül is történelmileg érvényes ebben az egész álarcosbálban" Az a DK, aki szociáldemokratának nevezi magát, annak ellenére, hogy egyetlen klasszikusan baloldalinak számító-, tehát a bérből és fizetésből élő embereket segítő programpontja lenne. Ezzel szemben teleszájjal hírdeti az összes kitalált kisebbség támogatását, úgy, ahogyan azt a nyugat-európai, valamint az amerikai woke-baloldaltól tanulta.l
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!