Színt vallott Jakab Péter: Magyar Péterrel szeretne összefogni

2024. augusztus 24. 09:25

„Az Európai Parlamenti választás előtt láttuk, hogy az Ön hívószavára olyan tömegek mozdulnak meg, mint korábban még soha” – írta a Nép Pártján Mozgalom elnöke.

2024. augusztus 24. 09:25
JAKAB Péter

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nyílt levélben üzent Jakab Péter Magyar Péternek a Facebook-oldalán. „Bár az elmúlt 14 évet a politikai küzdőtér ellentétes oldalán töltöttük, az Európai Parlamenti választáson a magyarok igen jelentős hányada azt üzente, ezt most tegyük félre, s mindent rendeljünk alá annak a célnak, hogy a történelem szemétdombjára száműzzük a népnyúzó Orbán-rendszert. Az üzenetet megértettem” – írta a Nép Pártján Mozgalom elnöke.

Most van itt az esély, hogy társadalmi nyomásgyakorlással, ha kell tömegdemonstrációkkal, blokádokkal, de kikényszerítsük a hazugsággal megválasztott parlament feloszlatását, s az előrehozott választás kiírását”

– közölte Jakab Péter. „Országgyűlési képviselőként benyújtom a parlament elé az ehhez szükséges határozati javaslatot, Öntől pedig azt kérem, biztosítsa a társadalmi, utcai nyomásgyakorlást egészen addig, amíg a Tisztelt Ház meg nem hajol a népakarat előtt, s meg nem szavazza önmaga feloszlását. Az Európai Parlamenti választás előtt láttuk, hogy az Ön hívószavára olyan tömegek mozdulnak meg, mint korábban még soha. És most pont erre van szükség” – írta Jakab Péter.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lentulai Krisztián

Facebook

Idézőjel

Kik ezek?

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2024. augusztus 25. 08:55
A két jóképességű mélynövésű agresszív fasz. az egyiknek mamusza van a másiknak övcsatja.
scorpicores
2024. augusztus 24. 16:55
Tünj már el végre!!!
kisstomi-2
2024. augusztus 24. 16:03
Jákob hogy dörgölődzik a "pszichopatához", de ez nem fog menni, a "parízer" nem passzol a "libamájhoz" !
lendvaiildiko
2024. augusztus 24. 15:58
Magyar Péter + Jakab Péter + MAKI (Márki Zay Péter. Selejtes, lejárt szavatosságú árucikk....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!