Földútra terelték a forgalmat, a sofőr órákat bolyongott az alföldi tanyavilágban

2024. augusztus 02. 06:58

Még a polgárőrök és a vadászok beszálltak a keresésébe.

2024. augusztus 02. 06:58

Nyitókép: police.hu

A police.hu nemrég egy 57 éves kunszentmiklósi férfi kálváriájáról írt. A férfi szerda este Kunadacs és Szabadszállás között közlekedett autójával, mikor útépítési munkák miatt a forgalmat egy földútra terelték. A sofőr a sötétben a sötétben eltévedt: 

nem talált vissza a műútra, és több órát bolyongott a tanyavilágban.

A rendőrség beszámolója szerint, mikor már a telefonja lemerülőben volt, és az üzemanyaga is vészesen fogyni kezdett a kocsijából, felhívta a kunszentmiklósi rendőrkapitányságot. A szolgálatirányító parancsnok pedig azonnal a segítségére sietett, és 

a keresésbe bevonta Kunadacsi Polgárőr Egyesületet és a Róna Vadásztársaságot is. 

Mint írták, a férfit megkérték, hogy próbálja leírni a környezetét, ez alapján a környéken jártas keresők beazonosították a tartózkodási helyét. Éjfél után valamivel meg is találták és kivezették a műútra, ahonnan pedig biztonságban folytathatta útját.

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz-2
2024. augusztus 03. 15:28
Alinda rosszul lesz az irigységtől. A pasi biztosan valami csókos :)
Box Hill
2024. augusztus 02. 14:26
Ausztráliában bármilyen elterelésnél, ki van táblázva minden kanyarnál, elágazásnál.
nemecsek-3
2024. augusztus 02. 10:59 Szerkesztve
Az autós közlekedésnek a mai modern feltételei a biztonságos, megbízható komfortos autók és az ugyanilyen utak. Ha az autók olyan minőségűek, megbízhatóak és biztonságosak komfortosak lennének mint a magyar utak akkor maradna a szekér. A közút vezércsere ugyanúgy megérett mint a MÁV esetében
Obsitos Technikus
2024. augusztus 02. 09:57
Nem látszott merről süt a Hold?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!