Ezeknek semmi sem szent? Kovács Zoltán arcátlanul beletörölte a lábát Milákékba

2024. augusztus 08. 08:26

Szégyen!

2024. augusztus 08. 08:26
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: A Klubrádó Youtube-oldala

„Javában zajlik az olimpia, sportolóink nagyszerű eredményeket érnek el, sorra kerülnek a nyakukba az érmek. Egy ország boldog, gondolhatnánk joggal, de mindig vannak az úgynevezett ügyeletes fanyalgók, a keserű, mindenben csak a rosszat látó, kormányt hibáztató hőbörgők. 

A Klikk TV Mélyvíz című műsorának ezúttal Kovács Zoltán volt a vendége, aki ezt a tábort erősíti. Az Élet és Irodalom főszerkesztője ismét előhúzta a régi baloldali mantrát, mely szerint a kormányzat a sportot és benne az olimpiát is kisajátítja politikailag.

Szerinte azzal, hogy az állam őrült összegeket öl a sportba, maguk a sportolók is ellenszenvessé válnak. A társadalom egy része már nem úgy áll hozzá, mint korábban, a sport egyeseknek egyszerűen érdektelenné válik. Nemhiába szenvedtek méretes vereséget a júniusi választáson. Ilyen mérgező lelkülettel nagyon nehéz lehet élni.

Még szerencse, hogy a magyar embereknek erről egész más a véleményük, őszintén, önfeledten tudnak örülni, ha látják a magyar himnusz hangjaira a magasba emelkedni a nemzeti zászlónkat.

Kovács elvtárs, a gyűlölet nem pálya!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solnes-2
2024. augusztus 09. 19:39
Ez a kovács egy szar darab !
zakar zoltán béla
2024. augusztus 09. 17:41
Pudva kór
CirmoS
2024. augusztus 08. 17:34
Ki ez a koszos, ápolatlan igénytelen undormány a fotón? Ja, csak a libsi Kovács az ÁLLAT és Irodalomtól... Ettől az idióta, betegesen Orbán fóbiás, beltenyésztett barom magyargyűlölő retektől mit lehetne várni? Semmi újdonságot nem látok a fröcsögésében! EZEK a frusztrált, folyamatosan nagyot bukó libsi tetvek mind ilyenek! Idegesek, frusztráltak és a beteges hazudozással magukat és a beteg buboréklakóikat próbálják nyugtatni, persze gondosan kizárva a VALÓSÁGOT, mert abba beleőrűlnek..
Akitlosz
2024. augusztus 08. 17:05
Csépányinak semmi sem szent?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!