Elszabadultak az indulatok a Rákóczi úton egy dezodor miatt, földharc lett a vége (VIDEÓ)

2024. augusztus 25. 06:54

A férfi és a nő fényes nappal ütötték-rúgták és fojtogatták egymást az utcán.

2024. augusztus 25. 06:54

Nyitókép: RTL

Fényes nappal a Rákóczi úton egymásnak esett egy kínai vegyesbolt eladója és egy nő, aki nem akart fizetni – számolt be róla az RTL Híradó.

A vásárló állítólag kipróbált egy dezodort, viszont nem akarta kifizetni, ezért az eladó megpróbálta megállítani a nőt.

Később ez az incidens durva verekedésbe torkollott. A férfi és a nő ütötték-rúgták és fojtogatták egymást az utcán, végül a bolti eladó rájött, hogy nem tud célt érni, így aztán abbamaradt a verekedés.

A felvételt itt tudja:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandari-ner
2024. szeptember 01. 16:38
Ide vezet a laza erkölcs, ha még a legfelsőbb körben is szabad a lopás. Hol van orbán királyotok mindenek feletti törvényalkotása és rendőrsége? Balfaszok azt hiszitek ezt el kell tűzni, mert jobb úgysem lehet? Akkor bepaliztak titeket szoponcok.
Mandiner444hu
2024. augusztus 26. 14:44
Romakultura
2024. augusztus 25. 20:42 Szerkesztve
Így főzik a putzrisoök maguknak a kőlevest. Akinek nincs meg az egykori olvasmány lényege az ugorjon a következő bekezdésemre. A cigány nő ingyen dezodorálta magát, mert romáéknál semmiért se kell fizertni. Se bkv. se tesco zsömle amit a pénztárig befal a gyerek egy túrórudi kiíséretében szóval a segély kevés, úgyhogy így dolgoznak meg a betevőért. A kínai biztosan nem volt képben a nemzeti kisebbségi szokásrendet illetően és hogy a tolvaj cigót nem tarthatta vissza az döbbenet.
Unknown
2024. augusztus 25. 20:40
Egy kis segítség a cikk olvasásához és értelmezéséhez: Vásárló: tolvaj ci...ny ku..va, Kipróbálta: ellopta. Szívesen.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!