Döbbenetes felvétel került elő a brutális ceglédi vonatbalesetről (VIDEÓ)

2024. augusztus 27. 10:19

A rendőrség szemtanúkat keres.

2024. augusztus 27. 10:19
null

Még vasárnap este történt az a baleset Ceglédnél, melynek során egy szemgépjármű karambolozott vonattal, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A baleset a Budai úti vasúti átjáróban történt, egy erről készült videófelvételt juttatott el a Ceglédi Városi Televízió részére egy nézőjük. A felvételen az látható, ahogy az autót a vonat sok-sok méteren át tolja maga előtt:

Azt már a Budapesti Autósok teszik hozzá: úgy tudni, a balesetkor működött a fény-és a félsorompó. A Ceglédi Rendőrkapitányság szemtanúkat keres, a vizsgálat ugyanis kiderítette, hogy az átjáróban két autósnak biztosan látnia kellett az ütközés körülményeit.

A rendőrök kérik, hogy ha magára ismer a két autó vezetője, vagy vannak olyan szemtanúk, akik a sofőrökről vagy a baleset bekövetkezésének körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek, akár névtelenségük megőrzése mellett hívják a Ceglédi Rendőrkapitányságot a 06/53 310-066-os telefonszámán, írjanak a [email protected] e-mail címre, vagy jelentkezzenek a 112 központi segélyhívón.

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UgyeletesFoApolo
2024. augusztus 27. 12:22
Ezt nem láttuk jönni...
atti64
2024. augusztus 27. 12:08
SZEMÉBE SÜTÖTT A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKI NEM TUD KÖZLEKEDNI AZ IGY JÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELakatos
2024. augusztus 27. 11:45
Itt kettős félsorompó van: lahajtott sorompónál nem lehet a sínekre hajtani, vagy letörik, sérül a sorompó. Itt a sorompó sértetlen, tehát még a sorompó zárása előtt a kocsi a sínekre került. Ha mégis a sínekre kerül ilyen esetben az autó a sofőrnek kb 30 másodperc ... 1 perce van a vonat megérkezéséig elhagynia az autót. Ez vagy öngyilkaosság, vagy épp a síneken lett rosszul, vagy audt el a sofór, aminek kicsi az esélye.
Párhuzamos különvélemény
2024. augusztus 27. 11:39
Elképesztő, mit művel már ez a Lázár!!! Hát, hogy' gondolja ezt, erre való a vasút? Kocsikat tologatni? Vitézy biztos, hogy csak rövidebb távon tolatta volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!