Demszky Gábor bejelentette: elhagyja Magyarországot és külföldön telepedik le

2024. augusztus 07. 13:37

Nekünk is megvan a mi kis Napóleonunk, egy kicsit potrohos – írta okfejtésében.

2024. augusztus 07. 13:37

Nyitókép: A volt főpolgármester Horvátországba költözik. Fotó: Youtube/képernyőfotó.

Demszky Gábor, Budapest egykori főpolgármestere, az SZDSZ emblematikus alakja a Facebook-oldalán jelentette be, elhagyja Magyarországot és a horvát tengerparton, Isztrián található házába költözik: „Most leköltözöm ide, egy jobb világba. 

Hogy ne is lássam a főváros kormányzati kifosztását és hanyatlását, a társadalom leszelektált züllését, az olcsó pénzen megvett és rövid pórázon tartott értelmiség agóniáját” 

– indokolt posztjában, majd közölte, könyvet fog írni, amit senki sem fog cenzúrázni. A szándék komolyságát jelzi, hogy azt is megírta, kiad mindent, mi kiadható, többek között a Hollán Ernő utcai lakását is októbertől. 

Demszkynek elege lett a rendszerből. Irány Isztria!
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A posztja alatt egy hozzászólásra reagálva aztán kifejtette: „Nem tudunk szembenézni azzal, hogy több mint egy évtizede vakon és tévúton járunk. Ezért félünk és remegve utasítjuk el azt, ami reményt kelt (…). 

Nekünk is megvan a mi kis Napóleonunk, egy kicsit potrohos, egy kicsit bugyutább, aki sokat tanult elődjétől, aki nemcsak közreműködött ‘56 leverésében, hanem vezényelte a megtorlást”

 

– fogalmazott Demszky Gábor.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 483 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 09. 14:39
Ha Budapest egy káposzta, akkor Karácsony és Magyar Péter két kecske. Mindent elmond a budapesti választókról, hogy a föváros ilyen alkalmatlan, korrupt nyikhajok kezében van. Minthogy Budapest az ország fövárosa, be kell vezetni ott egy olyan választási rendszert, ami alapján az egész ország beleszólhat abba, hogy ki vezesse Budapestet. Budapest lakossága az ország lakosságának kb egy ötödét teszi ki, ezért az lenne az igazságos, jogos elvárás, hogy a nem budapesti magyarok egy arányosan csökkentett szavazati értékkel vehetnének részt a budapesti választásokon úgy, hogy a budapesti illetve a vidéki összszavazatok lehetséges összege azonos legyen. Pl. 2 millió x 1 szavazat = 8 millió x 0,25 szavazat. Azaz 4 vidéki szavazat érne egy budapesti szavazatot. Az elvet magát tartanám nagyon fontosnak, a részleteken lehet agyalni.
Palatin
2024. augusztus 09. 14:37
Demszky elkotródásával az ország átlagos intelligencia és morális szintje javult, ugyanez Horvátországban viszont romlott. Ha ezt még Gyurcsány, Karácsony, Magyar Péter, Dobrev, stb. is megtennék, ebben a müfajban letaszítanánk Svájcot ebben a müfajban a trónról.
2024. augusztus 09. 14:32 Szerkesztve
Ilyen alkalmatlan, teszefosza, gagyi föpolgármestere, mint Karácsony még nem volt Budapestnek, kivéve talán Demszkit. A budapestiek erösen vitatható intelligenciáját bizonyítja, hogy Demszkit kétszer is megválsztották és 10 évig hagyták, hogy Budapestet lepusztítsa. És akkor még rátripláztak azzal, hogy egy másik balféket választottak meg. Budapestiek, ti nagyon buta pestiek és budaiak vagytok. Karácsony még egy kis falu vezetésére se lenne alkalmas. Ö semmire nem alkalmas. Dehát Gyurcsánynak pont ilyen emberek kellenek paravánnak, akik mögött ö nyugodtan garázdálkodhat, és sátáni terveit megvalósíthatja.
Palatin
2024. augusztus 09. 14:29
Demszkyt már régen ki kellett volna toloncolni Ukrajnába vagy Burkina Fasó-ba. De föleg azok a hibásak, akik ezt a galandférget nem taposták el, holott megtehették volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!