Csintalan Sándor szerint akinek az olimpiai megnyitó botrányos élőképéről Az utolsó vacsora jutott eszébe, az forduljon pszichológushoz (videó)

2024. augusztus 02. 08:50

„Ez nem demokrácia, teljesen felesleges elnevezni. Ez egy szar, amiből nem tudunk kijönni. A magyar társadalom nem fog már innen kikecmeregni” – ezek már Dévényi István gondolatai.

2024. augusztus 02. 08:50

Nyitókép: képkocka/Magyar Hang YouTube csatorna 

Egyebek mellett Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde is szóba került a Kötöttfogás legújabb adásában, amelynek kapcsán a láthatón feldúlt Dévényi István úgy fogalmazott: „itt van ez a nagyívű, jövőbe tekintő, globális összefüggéseket felmutató Orbán beszéd és közben meg az egész egy nagy mocsadék, g..ci, szar”. Mármint nem Orbán, hanem ami mögötte meg alatta van – tette hozzá. 

De Dévényi itt még nem állt meg a jelzőkkel, mint folytatta: egyik kib..szás, másik lopás, itt is elveszek valamit, ott is elvesznek, ezt bezárják, az nem épül meg.

„Ez nem demokrácia, teljesen felesleges elnevezni. Ez egy szar, amiből nem tudunk kijönni. A magyar társadalom nem fog már innen kikecmeregni.” 

– mondta az újságíró. 

Szerinte ha most itt ülne harminc fideszes szavazó, „de ez a rendes matyóhímzett, bugyis néni” és mondaná nekik, hogy Zemplén, akkor csillogna a szemük, miközben fogalmuk nincs, hogy mi történik ott.

Csintalan Sándor az Orbán beszéd kapcsán azt mondta: Orbán harcosokat keres, nem fiatalokat, Meg lehet hülyíteni a szektaélménnyel az emberek. Szerinte a közönség ájult bódulattal, egyenkalapban ülve élvezett el a gyönyörűségtől, miközben a felét nem értették annak, amit az Orbán mondott.

Ez egy önkényuralom, diktatúra –állapította meg általánosságban Csintalan, aki az olimpiai megnyitó kapcsán mondott még keményebbeket is. Szerinte, ha valakinek a vitatott élőképről az utolsó vacsora jutott eszébe, az forduljon pszichológushoz. De az egykori politikus továbbment, mert szerinte 

ha valaki ezt a dolgot politikusként a szájára veszi, az egy aljas söpredék. Egy erkölcsi nulla, egy szarláda. 

Amit a magyar politika művelt ebben az ügyben, az egészen katasztrofális – tette hozzá. 

A teljes adást itt nézheti meg:

 

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2024. augusztus 07. 19:14
Sanyi !! Te kis Csintalan !!!!! Az UTOLSÓ VACSORÁRA való asszociációt MAGUK a performanszosok nevesítették és mondták ki !!!!!! Szóval BASZKI !!! Még magukat az előadókat is meg akarod cáfolni??? Akkor kezdtek csak mismásolni meg agyatlan balfaszságokat hablatyolni, amikor VÉRCIKI lett és felháborodások sora özönlött erre az egész giccses ÖNCÉLÚ, BLASZFÉMIÁS okádékra.
Intar
2024. augusztus 03. 08:43
Akinek Csintalanról egy normális, egeszséges elméjű ember jut eszébe, az folduljon pszichológushoz
Martell 2
2024. augusztus 02. 22:56
Úgy látszik bukfenc túl nagyot kapott a tökfejére 2006-ban, még hülyébb lett.
yes_we_can
2024. augusztus 02. 22:50
Ez a faszi egyre zakkantabb. Anno még miniszterelnök akart lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!