Bognár György Fradi elleni kirohanása kiverte a biztosítékot a zöld-fehér szurkolóknál

2024. augusztus 12. 10:35

Ez bizony nem volt szép.

2024. augusztus 12. 10:35
FERENCVÁROSI TC
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az olimpia magyar sikerei mellett háttérbe szorultak egy kicsit a honi foci történései, pedig régen látott sikert hozott a nemzetközi kupakezdet. Mind a négy magyar kupacsapatunk a harmadik körbe jutott, ez nagyszerű teljesítmény. Dicséret illeti a klubokat, hiszen a magyar labdarúgásnak az az érdeke, hogy minél több koefficiens pontot szerezzenek a csapataink a nemzetközi porondon, mert ezek alapján állítja sorrendbe a nemzeteket az UEFA. Azt gondolná az ember, hogy a nemzetközi porondon minden magyar csapat szurkol a másik magyar csapat sikerének, hiszen csak együtt összefogva lehet a magyar focit előbbre vinni. A széthúzás, ármánykodás nem vezet sehova, ráadásul feleslegesen botrányt kelt akkor, amikor nyugalomra lenne szükség.

Ezért is érte meglepetésként a magyar focirajongókat Bognár György Fradi-ellenes kirohanása. A nemzetközi porondon vitézkedő paksiak vezetőedzője a hétvégi Zalaegerszegen elszenvedett tükörsima vereségüket követően a következőket nyilatkozta:

Ezt is ajánljuk a témában

»Jól jött volna most egy hét szünet, hogy keddre teljesen rendben legyünk, de úgy látszik, Magyarországon csak a Ferencvárosnak lehet halasztani…«

Bognár már nem először adott tanúbizonyságot arról, hogy a Ferencváros finoman fogalmazva nem a kedvence, ezúttal sem tudott parancsolni magának.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: a Ferencváros kérésére, kezdeményezésére, eddig ebben a szezonban nem halasztottak mérkőzést. A Debrecen–Ferencváros bajnoki meccset a piros-fehérek kérésére halasztották el, a Campus Fesztivál miatt. Valaki megtiltotta a Paksnak, hogy kérvényezzen az MLSZ-nél halasztást? Elutasította az MLSZ a Tolna megyeiek ilyen irányú kérelmét? Ilyen híreket nem lehetett olvasni a médiában, tehát valószínű, hogy Bognárék nem kérvényeztek halasztást.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2024. augusztus 12. 18:26
Ha nincs foci(0 -5 a románok ellen otthon), van duma. Egy hónapja illett volna lemondani. Igaz, ott a píz, a píz, a píz...
sordenara
2024. augusztus 12. 16:26
Kaszinósnak sok a meccs
tolmacs-0
2024. augusztus 12. 16:09
ilyenkor az ember mindig elgondolkodik, hogy a cikkíró valóban önmagától ennyire "jóhiszemű", vagy konkrétan megrendelik a hatalmi vélemény nyilvánosságra hozatalát...
gyaloggos
2024. augusztus 12. 13:25
ÍRTAM már tavaly is egyébként, hogy az ANGOL, spanyol, német stb... nemzeti bajnokságban nem kapnak halasztást a csapatok a nemzetközi kupameccsek miatt. ETTŐL persze még HAJRÁ FRADI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!