Balatonra utazna az M7-esen a hétvégén? Készüljön fel!

2024. augusztus 23. 16:37

A hétvégén állnak neki az MKIF szakemberei az M7-es autópálya legrosszabb állapotban lévő csomópontjának felújításához.

2024. augusztus 23. 16:37
M7, autópálya, felújítás, Balaton, MKIF

Nyitókép forrása: MKIF Facebook-oldala

Három éjszaka alatt újul meg az M7-es Balaton felé vezető oldalán a Székesfehérvár centrum csomópont lehajtó ága, ezt közölte az autópályát fenntartó Magyar Koncessziós és Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., szúrta ki a Világgazdaság.

Jelezték viszont, hogy a nagy forgalom miatt kizárólag az éjszakai órákban dolgoznak.

Jövő héten a főváros felé vezető oldali csomópont kerül sorra, ahol kedd, szerda, csütörtök éjszaka, várhatóan este 7 és reggel 6 óra között újítják meg a csomóponti ágakat.

Az éjszakai munkáknál sebességkorlátozásra kell számítani! Mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen a terelések mellett

– kérik a közlekedőktől, egyúttal azt ígérik, hogy minden munkálatról időben és előre adnak tájékoztatást, melyet a www.mkif.hu és a www.utinform.hu oldalakon lehet megtekinteni.

Az MKIF kezelésébe tartozó 1237 kilométer főpálya mellett 148 csomópont és 167 pihenő is van. Ezek útjai további 400-500 kilométer hosszú útszakaszt jelentek. Az idei szintre hozás során már ezek burkolata is megújul, ahol szükséges, több rétegben is, olvasható a poszt alatti hozzászólásukban.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!