Azonnal reagált a MOL a Barátság kőolajvezeték ügyében

2024. augusztus 30. 12:39

Szijjártó Péter éppen emiatt az ügy miatt indult tárgyalni péntek reggel Szentpétervárra.

2024. augusztus 30. 12:39

Nyitókép: MTI/PAP/Piotr Polak

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója egy interjúban arról beszélt, hogy jövő év január elsejétől leáll a Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát orosz kőolajjal ellátó Barátság kőolajvezeték működése.

Az Index megkeresésére a Mol azt közölte, hogy a vállalat ebben a témában nem kapott semmilyen jelzést, pedig ha lenne változás, elsőként 

tájékoztatná a nyilvánosságot.

Az ukrán féllel továbbra is meglévő és jó üzleti kapcsolatunk van, valamint a szállítások is folyamatosak”

– írták.

Az Index szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter éppen emiatt az ügy miatt indult tárgyalni péntek reggel Szentpétervárra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roccobaba
2024. szeptember 12. 18:30
És a zsidók miért nem àllnak ki Magyarorszàg mellett?!
roccobaba
2024. szeptember 12. 18:27 Szerkesztve
Ha jön egy komoly 70 - és évekre jellemző tél, egész Európa lefagy. Vagy mert nem lesz gàz vagy mert nem tudjuk kifizetni. Meglesz ennek a hozzààllásnak egyszer a böjtje.
roccobaba
2024. szeptember 12. 18:23
Ha végrehajtanà Izrael az eddig ellene hozott ENSZ hatàrozatokat, ki sem tört volna a hàború és nem kéne tovàbb, akàr életük végéig géppisztollyal az agyuk alatt aludniuk.
Szerintem
2024. augusztus 30. 15:53
Azt ajánlom, az EU libsiket, ukikat szopók imádkozzanak akkor is, ha nem vallásosak. Ha leáll az olaj, azt nem fogják ép bőrrel megúszni, az országunk tönkretételében kollaboráns hazaárulók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!