Az irigységgel vegyes korlátoltság megannyi kipárolgása

2024. augusztus 20. 15:51

Ugyanaz a nóta a 3.60-as kenyértől a 2008-as népszavazáson át napjaink mindenszarizmusáig.

2024. augusztus 20. 15:51
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„A legmagasabb állami elismerésben részesült Krausz Ferenc. A kitüntetésről beszámoló portálok és oldalak híradása alatt a gratuláló hozzászólások mellett gyűlik-gyűlik a magyar ressentiment, az irigységgel vegyes korlátoltság megannyi kipárolgása. (A másik véglet az önmagát turbóőrületbe kergető bolondéria, amelyik  azt fűzi hozzá, hogy szégyellje magát az oltáskárosultak miatt. Gondolom, mert Nobel-díjas, és K-val kezdődik a neve, ami szép bizonyítéka, hogy nem csupán a NOB képtelen megkülönböztetni egy nőt egy férfitől). A holnapig sem látó véglények (borítóképeiken külföldi nyaralások, magas hegyek és pálmafák) azt a hozzáadott értéket képviselik, hogy erre bezzeg..., miközben a kórházakban nincs vécépapír. Ugyanaz a nóta a 3.60-as kenyértől a 2008-as népszavazáson át napjaink mindenszarizmusáig – a legváltozatosabb pártszínekben és zászlók alatt. Mert nyilván azon országok, ahol a kórtermekben a legnagyobb a komfortfokozat, a műtőkben a legmodernebb a felszereltség, a mediánéletkor pedig húsz évvel veri a miénket, azok, amikor kevesebb volt nekik, azt a keveset vécépapírra költötték és nem olyan emberekre, mint Krausz Ferenc.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2024. augusztus 21. 08:51
"miközben a kórházakban nincs vécépapír." Azért nincs, mert kb. össznépi sport mind a betegek és mind bizony a kórházi dolgozók részéről, hogy haza viszik a vécépapírt, papír törlőt, kuka zsákot, tisztítószert, stb..
kalapali2
2024. augusztus 21. 05:58
Mindig ez a kórházi wc papír hiány, mi van ha akkor fogy el amikor te kerülsz sorra? Kulturember mindig tart magánál wc papírt. A mi Péterünknél nem volt, másképp oldotta meg-látványosan, szagosan.
mozsi
2024. augusztus 20. 22:18
Ez jó volt, Hont. "amelyik azt fűzi hozzá, hogy szégyellje magát az oltáskárosultak miatt. Gondolom, mert Nobel-díjas, és K-val kezdődik a neve, ami szép bizonyítéka, hogy nem csupán a NOB képtelen megkülönböztetni egy nőt egy férfitől)." :)))))))))))))))))))))))))))
fraktoaster
2024. augusztus 20. 21:51
Ha már a konkrét példát nézzük, WC papír azért nincs (ha tényleg nincs) a kórházi mosdókban, mert a kedves állampolgárok ellopják azt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!