Az év legőszintébb autós hirdetése: vidd el, mert szét.asz az ideg!

2024. augusztus 30. 21:20

Lemosom neked, ha akarod bikiniben, csak tűnjön el az életemből! – írja a hirdető.

2024. augusztus 30. 21:20
Sal Endre
Sal Endre

Nyitókép: Az eladó már az elején jelezte, szabadulna az autótól. Fotó: hasznaltauto.hu.

Szokatlanul őszinte hirdetésre bukkant a Mandiner a hasznaltauto.hu oldalán. Valaki egy 2005-ös évjáratú, automata váltós Volvot kínál eladásra, ám már a hirdetés címébe belecsempészte, hogy „mentsen meg valaki!” Az 1,1 millió forintért eladó autóról aztán válogatott szitkok közepette mesél a tulajdonosa, aki hosszan ecsetelte, hogyan derült ki, hogy elromlott a kocsi váltója.

Majd így folytatta: „Vettem rá tavaly – kapaszkodj – zsír új téli gumit. Egyik autómon sem volt téli gumi, nem hogy új, de erre a jászolra vettem (…). Ha van egy váltód véletlenül, akkor rádobod és boldog vagy, mert a motortérbe nem kell locsolnod a lóvét. 

Kérlek szépen, gyere el és vidd el, mert nincs több idegszálam már rá. Hadd üljek át egy másikba, mert ettől szét.asz az ideg! Ja, bocsi, nem volt időm lemosni, mert 2 hónapja áll, de ha megveszed, és nem alkudsz, eskü lemosom neked, ha akarod bikiniben, csak tűnjön el az életemből!”

Az ominózus Volvo. Gyere el és vidd el! Fotó: hasznaltauto.hu

Felhívtuk a megadott telefonszámot. Mint kiderült, az őszinte hirdetést egy Árpád nevű villanyszerelő jelentette meg, aki azért választotta a szokatlan stílust, mert azt reméli, az őszinte, nem kertelő szavak célba találnak. 

„Írhattam volna, hogy minden patika a kocsin, mint sajnos sokan mások, ám nem lenne igaz. Valakit csak iderángatnék vele kétszáz kilométerről, hogy aztán szembesüljön a valósággal” 

– érvelt Árpád, aki szerint a Volvo amúgy a váltó kivételével tényleg jó állapotban van, motorikusan semmi gond vele, de mindenképpen más kocsit szeretne helyette. A kreatív hirdetés egyenlőre nem vált be, hiszen két hét alatt jobbára csak olyanok telefonáltak, akik együttérzésüket fejezik ki a kocsi kapcsán, csupán ketten jelezték, hogy valamikor megnéznék az autót. 

„Pedig az ár alkuképes, egymillióért is oda adnám, de ha berágok, még annál kevesebbért is” 

– folytatta Árpád, aki már másodszor próbálkozik kreatív hirdetéssel. 2016-ban a fehér Suzuki Swiftjét úgy hirdette, hogy kikötötte: „Toyota Suprát, manuál váltóst beszámítok, esetleg Honda S2000-et, de csak ha turbós, viszont törpenyulat, keverőtárcsás-mosógépet, szopós malacot nem!” Akkor fél óra alatt eladta a kocsit… 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bikfic-0
2024. augusztus 31. 09:25
Ráférne egy nagytakarítás a szerkesztőségre. Búcsúzóul ennek a kollégának el lehetne magyarázni, hogy mit jelent az, hogy "egyenlőre".
Kecmec
2024. augusztus 31. 06:33
Hiába na mióta "frissítették" a Mandit persze csak azért,hogy a kommentelők átláthassák a válaszokat.... azóta egyre csak emelkedett az írások színvonala, ezúton is gratulálok az alapos és tájékozott újságíróknak és remek szerkesztöiknek......
grammar-nazi
2024. augusztus 31. 01:51
Szégyen a Mandiner, de hasznos. 🙄
Aegopolis.
2024. augusztus 30. 22:47
Jesszusom, azt írja Sal Endre, hogy "egyenlőre" 🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!